≫ 

Hrvatska policija opisala kako su napadnuti Srbi: Prvo je jedan otišao u izviđanje, a onda je počelo

Ličnim vozilima oko 22.15 dovezao ispred ugostiteljskog objekta u koji su zajedno ušli sa fantomkama noseći u rukama razne drevene i metalne predmete

  • 2
Kafic Knin, bed blu bojs

Foto: Feral.news, Profimedia/AFP

Još jedan osumnjičeni za napad na Srbe kod Knina je priveden. Reč je o napadu u Uzdolju, a priveden je 19-godišnjak. Prethodno je trojici osumnjičenih za napad na goste kafića koji su gledali utakmicu Crvene zvezde određen istražni zatvor.

Šibensko-kninska policija iznela je nove detalje u vezi sa 19-godišnjakom.

- Osumnjičeni se, kao pripadnik jedne navijačke grupe iz Splita, 21. avgusta s ranije prijavljenim osumnjičenim, uputio u mesto Uzdolje znajući da se u tom ugostiteljskom objektu prati fudbalska utakmica Crvena zvezda s namerom nasilničkog ponašanja prema zatečenim osobama. Nakon dolaska u Uzdolje parkirali su vozila uz put u blizini ugostiteljskog objekta oštećene, nakon čega je jedan od prijavljenih izašao iz vozila i otišao pešaka u navedeni kafić s ciljem izviđanja, gde se zadržao kraće vreme, izvideo situaciju sa gostima, a potom se vratio do osumnjičenih - navela je policija.

On se zatim, zajedno sa ostalima, ličnim vozilima oko 22.15 dovezao ispred ugostiteljskog objekta u koji su zajedno ušli sa fantomkama noseći u rukama razne drevene i metalne predmete.

- Ulaskom u ugostiteljski objekat osumnjičeni je, s ranije prijavljenim, zbog mržnje na nacionalnoj osnovi, verbalno vređao oštećenu vlasnicu ugostiteljskog objekta i zatečene goste, uništavajući inventar palicama. Potom su zatečene goste u objektu, palicama napali i njih petoro lakše povredili, među kojima i jednog maloletnika. Nakon završenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu Opštinskom državnom tužilaštvu u Šibeniku, predat pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave - saopšteno je iz policije.

VIDEO: Hapšenje pripadnika Torcide zbog napada na Srbe u Kninu

(Telegraf.rs/N1)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Matematika

    12. septembar 2019 | 12:38

    Došli su sa 4 auta a uhapšene 4 osobe?! A ostali?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA