• 2

Teška nesreća kod Zagreba: Jedna osoba poginula, dvoje teško povređeno. Sumnja se da su Srbi

Muškarac je preminuo sinoć u bolnici

  • 2

Dvoje ljudi teško je povređeno u četvrtak oko 19.40 sati u saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod odmarališta Križ nedaleko od Zagreba, a jedan muškarac kasnije je preminuo u bolnici od zadobijenih povreda.

Hrvatski mediji preneli su da su u pitanju strani državljani, a prema prvim nezvaničnim informacijama, radi se o Srbima.

Kako navodi očevidac nesreće za Kurir, navodno su u pitanju srpski državljani, ali hrvatska policija za sada nije izdala zvanično saopštenje o povređenima i nastradalim muškarcem.

Kako prenose hrvatski mediji, "sitroenom" je upravljala žena (39), a kretala se desnom trakom auto-puta A3 u smeru Slavonskog Broda. Dalje navode da je u jednom trenutku skrenula desno preko zaustavne trake, udarila u zaštitnu ogradu pod koju se automobil podvukao i nastavio da zanosi po mekom terenu ispod ograde.

Mediji navode da su u nesreći teško povređeni tridesetpetogodišnji putnik kome je lekarska pomoć ukazana u KB Dubrava, kao i 39-godišnja žena koja je vozila kojoj je pomoć ukazana u KBC Zagreb i drugi 35-godišnji putnik koji je smešten u OB Ivo Pedišić-Sisak. Oko 22 sata 35-godišnji je putnik kojem je lekarska pomoć pružena u KB Dubrava preminuo, preneo je hrvatski portal 24sata.

(Telegraf.rs/24sata.hr/Kurir.rs)

Komentari

  • Antun-Tunja

    Gine se često a naj češće svojom greškom.Umor,tehnička neispravnost vozila(starost vozila i zbog nemanja novaca za odršavanje),alkohol i neprilagođavanje brzine uvjetima na cesti.

  • Ja

    Sve srbi 😑

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima