Više od milion koverata za nagradnu igru pod policijskom pratnjom prevezene u studio televizije

Prvo izvlačenje zakazano je za nedelju

  • 0

Više od milion koverata sa po 10 fiskalnih računa koje su građani slali poslednja dva meseca da bi učestvovali u nagradnoj igri "Deset računa izbroji, stan osvoji", danas su pod policijskom pratnjom iz "Pošta Srpske" prevezene u studio RTRS televizije u Banjaluci, gde će se u nedelju uveče organizovati svečano izvlačenje prve nagrade, stana od 53 kvadrata.

Zoran Protić, izvršni direktor za razvoj, prodaju, marketing u "Poštama Srpske", rekao je da su sve pošiljke uredno kontrolisali, te da je čitav proces bio javan i transparentan.

- Do sada smo primili 1.140.000 pošiljaka, a očekujemo da ćemo do kraja dana primiti preko 1.200.000 koverata - rekao je Protić.

Dodaje da je u nedelju tek prvo izvlačenje, te da će se svake nedelje do 13. oktobra, do kada traje ova nagradna igra, izvlačiti po jedna glavna nagrada.

- Pored glavnih nagrada - četiri stana, učesnici mogu osvojiti i vredne vaučere u iznosu od 500 i 1.000 KM (250 i 500 evra)  - objasnio je Protić.

(Telegraf.rs/Nezavisne.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA