Fotografija hrvatskih vatrogasaca oduševila sve: Ovako su odgovorili na Tetris izazov

Pokazali su šta se sve nalazi u njihovom vozilu

  • 6
Vatrogasci Zagreb Tetris izazov Foto: Facebook/Vatrogasna postrojba Zagreb

Portal "Bored Panda" podelio je fotografiju zagrebačkih vatrogasaca koja je nastala u sklopu Tetris izazova, a objavu je za nekoliko sati lajkovalo više od 10.000 ljudi.

Fotografija, pomoću koje su vatrogasci pokazali šta se sve nalazi u njihovom vozilu, oduševila je ljude iz svih delova sveta.

"Super mi je kako su se vatrogasci poređali", "Ovo bi bio odličan poster", "Nadam se da nije bilo nekog hitnog poziva dok su ovo snimali, bio bi problem sve odjednom ubaciti u kamion", "Kad sam ovo prvi put videla, mislila sam da  je set LEGO kockica", bili su samo neki od oduševljenih komentara.

Tetris izazov je pokrenut početkom septembra u Cirihu kad je lokalna policija objavila prvu fotografiju opreme jednog policijskog vozila. Ubrzo su se priključile i vatrogasne stanice i druge hitne organizacije koje postavljaju fotografije svojih vozila u ovom LEGO stilu, često i u šaljivom tonu. Naročito je popularan među svetskim organizacijama zaštite i spasavanja koje tako dobijaju medijski prostor za širenje promotivnih kampanja.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA