Ova porodica nikad nije stigla kući: Četvoromesečna beba, majka i baka žrtve sudara kod Sarajeva

Na mestu nesreće jezive scene

  • 18
Adna Davidović Serdarević, baka Senada nesreća Foto: Bošnjačka TV Novi Pazar

U stravičnoj nesreći u mestu Zovik kod Sarajeva poginule su četvoromesečna beba, majka i baka. Do nesreće je došlo kada se automobil, u kojem je bila porodica, sudario sa kamionom.

Bošnjačka TV Novi Pazar objavila je da su u nesreći poginule majka Adna Divović Serdarević i njena četvoromesečna beba, kao i Adnina majka Senada.

Adna Davidović Serdarević, baka Senada nesreća Senada, Adnina majka, bila je sa ćerkom i unukom u vozilu Foto: Bošnjačka TV Novi Pazar

Do strašne nesreće došlo je kada se automobil, u kojem su bile nesrećne žene i beba, sudario sa kamionom.

Porodica se kretala iz pravca Hadžića prema kući u Tarčinu gde su i živeli. Uviđaj kojim je rukovodio dežurni tužilac sarajevskog tužilaštva trajao je nekoliko sati, a saobraćaj je bio preusmeren preko naselja Gradac i autoputa A-1.

Adna Davidović Serdarević, baka Senada nesreća Foto: Bošnjačka TV Novi Pazar

Na fotografijama sa mesta nesreće vidi se sav užas i posledice sudara.

Na intervenciji je bilo pet vatrogasaca sa dva vozila, koji su iz olupine "pežoa" pomoću hidrauličnih makaza izvukli tela nastradalih.

- Iako je naša misija da spasavamo živote, ovaj put nismo uspeli u tome. Ovo je događaj koji će definitivno dugo ostaviti trag u našim sećanjima - izjavio je Memagić Danis, zamenik komandira vatrogasne jedince na Stupu.

(Telegraf.rs/Foto: Bošnjačka TV Novi Pazar)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sreten

    1. oktobar 2019 | 12:10

    Strasno mama sa cetvoromesecnom bebom celim automobilom u levoj kolovoznij traci pod kamionom, da mozda nije mislila da se vozi levom stranom? Strasno kakvi sve sede za volanom, jadan vozac kamiona ni kriv ni duzan imace posledice do kraja zivota.

  • Marina

    1. oktobar 2019 | 10:56

    Tuga. 😥

  • Tuga

    1. oktobar 2019 | 11:37

    Sta reci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA