Vedranu (25) se od petka gubi svaki trag. Ostavio oproštajnu poruku i nestao

Vedran je visook oko 180 centimetara, u trenutku nestanka nosio je majicu kratkih rukava svetloplave boje i bermude od teksasa plave boje

  • 3
Vedran Kružić Foto: Nestali.hr

Nacionalni registar nestalih osoba Republike Hrvatske prošle nedelje je postao, nažalost, "bogatiji" za još jedno ime. Radi se o 25-godišnjem Vedranu Kružiću iz Viškova.

Mladiću se gubi svaki trag u petak, 27. septembra, kad se udaljio iz Gornjih Sroki u nepoznatom smeru. Vedran, koji je visok oko 180 centimetara, u trenutku nestanka imao je na sebi majicu kratkih rukava svetloplave boje i bermude od teksasa plave boje.

Njegova porodica moli za pomoć.

- Ostavio je oproštajnu poruku i nestao, od petka mu nema traga, a mobilni telefon mu je isključen. Ako iko ima bilo kakvu korisnu informaciju molimo da se javi policiji ili roditeljima na brojeve telefona 0912275242 i 0917860641 - poručio je jedan od članove rodbine.

Takođe se apeluje da ukoliko iko poseduje bilo kakvu informaciju o nestalom momku, da obavesti najbližu policijsku stanicu.

(Telegraf.rs/Fiuman.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA