≫ 

Eksplozija u Nikšiću: Bačena bomba na kafić Ranka Radulovića

Кafić "Tani" je navodno u vlasništvu Nikšićanina R. R, koji se nalazi u pritvoru, zbog optužbe da je formirao kriminalnu grupu

  • 3

Na ugostiteljski objektat u Nikšiću bačena je eksplozivna naprava, povređenih nema. I u junu 2015. godine na nekoliko metara ispred istog lokala bačena je bomba.

Sinoć, oko 23 sata i 45 minuta na ugostiteljski objekat "Tani" u Nikšiću bačena je eksplozivna naprava, javljaju "Vijesti".

Prema prvim informacijama, niko nije povređen, a na objektu je pričinjena veća materijalna šteta.

I u junu 2015. godine na nekoliko metara ispred lokala "Tani" bačena je bomba. Tom prilikom niko nije stradao, ali je pričinjena šteta na automobilima koji su bili parkirani ispred lokala.

Кafić "Tani", kako naovode "Vijesti", vlasništvo je Nikšićanina R. R, koji se nalazi u pritvoru, zbog optužbe da je formirao kriminalnu grupu, koja je između ostalog planirala ubistva visokih policijskih funkcionera.

Kako prenose mediji, navodno je u pitanju Ranko Radulović, koji je uhapšen prošle godine, zajedno sa svojim saradnicima, a pod sumnjom da su planirali najteža krivična dela.

Video: Neutralisana bomba pronađena u severnoj Mitrovici

(Telegraf.rs/Vijesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • K

    4. oktobar 2019 | 09:10

    Odavno nije bila nijedna bomba... sad nas ponovo ceka serija od 3, 4😂 i da se ne zaboravi u pg da se digne u vazduh koje auto jer nije odavno pa je postalo monotono😂

  • ултра пфк

    4. oktobar 2019 | 09:22

    Деведесете су мала маца за улице ЦГ , задњих пар година ...Ала палермо...

  • majA

    4. oktobar 2019 | 09:41

    banana drzava 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA