≫ 

Potera u Mostaru: Vlasnik lokala ubijen s leđa, policija traga za ženom

Uz telo je, kako se saznaje, pronađen pištolj, a nakon prvih informacija da je reč o samoubistvu, zaključeno da je osoba ubijena

  • 0

Mostarska policija traga za jednom osobom zbog umešanosti u ubistvo N.I. u mestu Buna kod Mostara.

Nakon što je jutros u "Vili Ivanković" u mestu Buna južno od Mostara pronađen mrtav vlasnik objekta Nino I. (55), policija traga za Sunitom Hindić-Bošnjaković (29), otkrio je izvor blizak istrazi. 

Kako Avaz saznaje, Hidnić-Bošnjaković često je dolazila u objekat gde se zločin dogodio.

Istražioci su pretresli i blokirali naselje u kojem osumnjičena živi. U objektu je zatečen i jedan muškarac, koji je uhapšen, a koji se dovodi u vezu s odbeglom Hidnić-Bošnjaković. Ugostitelj je, navodno, ubijen s leđa, a na mestu zločina je pronađen i pištolj.

Beživotno telo muške osobe pronađeno je u jutros, potvrđeno je za Bljesak.info.

- Osoba N.I. (55) pronađena je mrtva u mestu Buna. Prijavu o ovom slučaju dobili smo oko 7.30 časova u Policijsku stanicu Jug - rekao je Ljudevit Marić, portparol MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Uz telo je, kako se saznaje, pronađen pištolj, a nakon prvih informacija da je reč o samoubistvu, zaključeno da je osoba ubijena.

Video: Užas u Kotežu: Pucao devojci u glavu, pa u sebe

(Telegraf.rs/Bljesak.info/Avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA