Labilna odbrana misice: Lagala je za skok u reku i put od 150 km? Odali je krvavi tragovi štikle

Ostaje pitanje ko joj je pomogao, jer sama i sa slomljenim nogama nije mogla da pređe razdaljinu od 150 kilometara

  • 6
Sunita Hindić Bošnjaković Foto: Klix.ba, Facebook

Suniti Hindić-Bošnjaković (21), osumnjičenoj za ubistvo Nina Ivankovića (55), vlasnika motela"Vila Ivanković" u Bunu, određen je jednomesečni pritvor.

Odbrana se protivila pritvoru pod izgovorom da optužena nema gde da pobegne, jer su joj slomljene obe noge, ali je sudija uvažio predlog tužitelja da joj se odredi pritvor, jer je u prošlosti često menjala adresu, te postoji realna opasnost od bega.

Devojka je, kako je utvrđeno u bolnici u Mostaru, slomila kosti oba stopala. Iako je istražiteljima kazala da je skočila s trećeg sprata motela nakon što je shvatila da je ubila Ivankovića, i to u reku Bunu, oni su u to odmah posumnjali, s obzirom na to da je objekt od reke deli dvoetažna terasa.

Prema preliminarnim rezultatima istrage, Hindić-Bošnjaković, kada se odlučila na beg, najverovatnije je skočila sa zida uz vilu, gde su nađeni tragovi krvi i tragovi štikli.

Nino Ivanković Printskrin: Youtube/Hema televizija

U policiji je, kako se ranije pisalo, navodno kazala da nije imala nameru da ubije Ivankovića i da je za sve bio kriv "splet nesretnih okolnosti".

Još uvek, ipak, nije otkriveno ko joj je pomogao nakon zločina, jer sama i sa slomljenim nogama nije mogla da pređe razdaljinu od 150 kilometara, koliko ima od između Bune južno od Mostara i Travnika ima više od 150 kilometara.

Sunita Hindić Bošnjaković Foto: Facebook

(Telegraf.rs/Index.hr/Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubica

    6. oktobar 2019 | 19:15

    Šta je tražio to je i dobio!Misica, čega?Samo gledaju da dodju do para,a muškarci na izmaku samo traže ovakve, kući sigurno ima porodicu!Sramota za uspešnog muškarca!

  • Opa

    6. oktobar 2019 | 18:01

    Ko je ova silikonjara?

  • JA

    6. oktobar 2019 | 22:41

    Ja rekoh takve zene bez morala su spremne na laz,prevaru,ubistvo....sve sto je protiv zakona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA