Fatalna Sunita se "samo malo igrala pištoljem": U vili gde se dogodilo ubistvo bio još jedan čovek

Nakon što je shvatila da je Ivanković ubijem rekla je da je skočila sa trećeg sprata motela, i to pravo u reku Bunu, pri čemu je polomila obe noge

  • 0
Sunita Hindić Bošnjaković, Nino Ivanković Foto: Facebook, Printskrin: Youtube/Hema televizija

Suniti Hindić-Bošnjaković (21), osumnjičenoj za ubistvo Nine Ivankovića (55), vlasnika motela Vila Ivanković, umestu Buna kraj Mostara, određen je jednomesečni pritvor.

U međuvremenu se otkrivaju novi detalji kobnog dana kad je ubijen Ivanković.

Kako saznaje Haber.ba iz policijskih krugova bliskih istrazi, ona je istražiteljima rekla kako nije nameravama da ubije Ivankovića, da ne zna zbog čega je to učinila jer "se samo malo igrala pištoljem".

Nakon što je shvatila da je Ivanković ubijem rekla je da je skočila sa trećeg sprata motela, i to pravo u reku Bunu, pri čemu je polomila obe noge. Ipak, policija je našla neke rupe u njenoj priči o skoku. Prema preliminarnim rezultatima istrage, Hindić-Bošnjaković, kada se odlučila na beg, najverovatnije je skočila sa zida uz vilu, gde su nađene njene štikle i tragovi krci, objavio je "Avaz".

U noći koja je prethodila ubistvu, s njom i Ivankovićem u motelu je, piše "Haber, bio i A. Š, od ranije poznat policiji, kom je ona u jednom trenutku ušla u sobu. Ali, on ju je, piše pomenuti portal, izbacio iz sobe.

Šta se u međuvremenu dogodilo ozmeđu nje i Ivankovića, nije poznato, ali je ona oko šest ujutru pozvala taksi i u mostarskom prigradskom naselju Ilići se predomislila, kazavši taksisti da je vrati nazad.

Sat posle sused je čuo pucanj, a Hindić-Bošnjaković je ponovo pozvala taksi i odvezla se do Turbeta kod Travnika, gde se predala policiji.

Video: Užas u Kotežu: Pucao devojci u glavu, pa u sebe

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA