≫ 

Ivazović je ubio svog sina: Rasplakao se na suđenju, a svi znaju šta mu je to rođeno dete radilo

Incident se dogodio krajem aprila kada se Mujaga posvađao sa sinom Semirom, a kada je 37-godišnjak razvalio vrata, otac ga je upucao

  • 4

Na Kantonalnom sudu u Sarajevu danas je počelo ročište Mujagi Ivazoviću, 62-godišnjem penzionisanom policajcu koji je optužen da je 29. aprila ove godine ubio sina Semira (37).

Mujaga je u sudnicu došao na štakama, a, podsetimo, nakon hapšenja je imao i infarkt. Danas, u sudnici nije prestajao da plače, a sudiji Žani Kovačević rekao je da ga osudi što pre.

- Molim vas da što pre ovo završite i pošaljete me u zatvor, ne zanima me kazna, kriv sam, bitna je pravda - istakao je.

Aida Turić, kantonalna tužiteljka, čitala je danas i navode iz optužnice.

U ovom dokumentu piše kako se Mujaga tog dana u aprilu zaključao u sobu nakon što se posvađao sa sinom. Nažalost, Semir je razvalio vrata od očeve sobe, a Mujaga je izvukao pištolj ispod jastuka i zapucao... Ispalio je još dva metka dok je Semir išao prema kuhinji.

Semir je od zadobijenih rana preminuo.

Omar Mehmedbašić, advokat Mujage Ivazovića, u uvodnoj reči je istakao da prvi put brani nekoga ko je optuženi i oštećeni.

- Mujagin sin se navukao na droge i ništa drugo nije radio nego se drogirao i tukao svoje roditelje. Njegova majka to nije mogla da izdrži i umrla je od toga. Morate da shvatite šta je Mujagu moglo da natera da ubije dete i u kakvom je stanju bio. Udarao ih je stalno. Semir je bio razvijen, vrata su bila zaključana. Razvalio ih je i rekao: "Sad ću da te ubijem". Mujaga je znao šta ga čeka - kazao je Mehmedbašić u izjavi za portal "Dnevnog avaza".

(Telegraf.rs/Dnevni avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vera

    7. oktobar 2019 | 15:59

    Kad roditelj dođe do toga, da se od sopstvenog deteta mora braniti, gora kazna od toga ne postoji.

  • Daleko bilo

    7. oktobar 2019 | 15:47

    Ne dao Bog to nikome.

  • Crnogorac

    7. oktobar 2019 | 16:18

    U sta nam se djeca pretvaraju od dolaska 'demokratije' sa zapada...strahota...nek nam je sa srećom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA