Tragedija kod Zenice: Otac ubio sina (39) iz lovačke puške

Otac i sin bili su zajedno u lovu, kada je došlo do tragedije

  • 3

U mestu Gladovići kod Zenice danas se dogodila tragedija, kada je poginuo 39-godišnji J. H. iz Zenice, nakon što ga je otac upucao iz lovačke puške.

Kako saznaje Avaz, otac i sin bili su zajedno u lovu. U jednom trenutku otac je, navodno, pucao iz lovačke puške te je metak pogodio njegovog sina koji je preminuo na licu mesta.

Iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK) potvrdili su da je smrtno stradao 39-godišnji Zeničanin.

- Imamo informaciju da je stradala osoba inicijala J.H. iz Zenice, a događaj je vezan za lovce. Trenutno je uviđaj u toku, nakon čega ćemo imati više informacija - rekli su u Operativnom centru MUP ZDK.

Ističe da uviđajem na licu mesta, zajedno sa sektorom Krim policije MUP ZDK, rukovodi dežurni tužilac Tužilaštva ZDK.

Po nalogu postupajućeg tužioca, na Odeljenju za prosekturu, biće obavljena obdukcija tela nesrećno stradalog Zeničanina.

(Telegraf.rs/Srpska info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bx

    13. oktobar 2019 | 22:45

    Kazu: alkohol je sacuvao vise divljaci u lovu nego sva drustva za zastitu zivotinja zajedno. Tako i lovci stradaju. Ja nisam video da oni krenu u lov a da ne nazdrave. I uvek ima neko neku jaaako dobru rakiju. I onda svašta. Ovo je tragedija.

  • Лицемер

    13. oktobar 2019 | 21:22

    Што се није убио ... какав је то отац!?

  • Cika Velja

    13. oktobar 2019 | 18:10

    Joj...pa gde to da otac omaskom ubije rodjeno dete???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA