≫ 

U Sarajevu izabrana najlepša Bosanka: Ovo je Ivana, misica koja putuje na takmičenje u London

Miss Bosne i Hercegovine je Ivana Ladan iz Jajca, koja nakon proglašenja pobednice nije krila iznenađenje

  • 9
Ivana Ladan Foto: facebook/Ivana Ladan

U Sarajevu je održan 24. izbor najlepše devojke u Bosni i Hercegovini, koja će ovu zemlju predstavljati u decembru u Londonu.

Među 22 prelepe finalistkinje, po ocenama žirija, ubedljivo najlepša je bila Ivana Ladan iz Jajca, koja je nosila redni broj 4.

Krunu najlepše devojke u ovom izboru lepote novoj Mis BiH predala je Anđela Paleksić iz Sarajeva, koja je BiH predstavljala na svetskom izboru lepote u Kini.

Ivana Ladan Najlepša devojka na izboru za Miss BiH, Foto: facebook/Ivana Ladan

Prva pratilja je Dajana Veriš iz Banjaluke, a druga Amina Smajić iz Kladnja.

Mis interneta za 2019. je Kristina Perić iz Dervente. Mis televoltinga Ivana Ignjatović iz Šamca, A šarma Elvedina Hodžić iz Živinica. Mis fotogeničnosti za 2019. je Dunja Marić iz Doboja, a Foto model je Nataša Arsenijević iz Bijeljine.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Dajana Veris (@_dajanaveris_) on

- Zaista sam iznenađenja, nisam ovo očekivala. Kada sam čula da su prozvali moj broj, nisam mogla da verujem. Kao da sve sanjam. Za ovo takmičenje sam se pripremala 10 dana u Biogradu i tri u Sarajevu, a upoznala sam 21 predivne cure sa kojima ću sigurno ostati u kontaktu. Ovo je za mene jedno prelepo iskustvo i trenuci koje ću sigurno dugo pamtiti - rekla je za Avaz.

Ivana Ladan Ivana Ladan proglašena je najlepšom devojkom, Printskrin: Youtube/Radio-televizija Federacije Bosne i Hercegovine

Nova Mis BiH rekla je da će sa ponosom predstaviti Bosnu i Hercegovinu na svetskom izboru lepote koje će se održati krajem ove godine u Velikoj Britaniji. Kao i svih proteklih godina, izbor za Mis promoviše mladost, lepotu, inteligenciju, pozitivne vrednosti našeg društva, te posebno promoviše teme koje su od opšteg interesa za čitavo društvo.

Video: Upoznajte Mis Srbije 2019 iz prve ruke

(Telegraf.rs/Avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA