Potresni status majke svirepo ubijene studentkinje: "Znam da je Lana bila neobična"

To je njen drugi status na ovoj društvenoj mreži nakon Lanine smrti, kada se na dan sahrane oprostila pesmom "Milo Moje"

  • 4
Lana Bijedić

Foto: Facebook

Nina Bijedić, majka svirepo ubijene Lane Bijedić, inače dekan na Fakultetu informacionih tehnologija (FIT) Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru, sinoć je na svom Fejsbuku objavila "Zahvalnicu Mostaru".

To je njen drugi status na ovoj društvenoj mreži nakon Lanine smrti, kada se na dan sahrane oprostila pesmom "Milo Moje".

U ovom dirljivom statusu ona govori o svojoj Lani, njihovom odnosu, Mostaru, prijateljstvu...

- Dok je još išla u osnovnu školu, Lana je jednom došla kući i rekla mi kako su je pitali šta je ona i da je odgovorila da je Mostarka... Znate kako to već ide... A ja sam joj odgovorila da je potpuno u pravu i da smo mi Mostarke jer živimo u Mostaru. I to pitanje se nikada nije postavljalo, Lana je znala da je Mostarka. Znam da je bila neobična... To mi je najbolje objasnio jedan prijatelj nakon razgovora s njom... Rekao mi je da je znao da sam ja neobična. Zbog toga se zahvaljujem svima što ste nas prihvatili tako neobične - napisala je, između ostalog, Nina Bijedić.

Pročitajte status u celosti:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA