Bizarni komentar na ubistvo Lane Bijedić šokirao sve: "Ubica je tamne kose, krupan, živi u blizini"

U komentaru osoba je iznela detalje i ostavila poruku policiji

  • 4
Lana Bijedić

Foto: Facebook

Lana Bijedić iz Mostara pronađena je 9. oktobra u mestu Studenci kod Ljubuškog, kada je njeno telo izvučeno iz reke Studenčica sa više povreda na glavi i s naznakama davljenja. O ovom ubistvu, koje se ispostavilo da je jedno od najmisterioznijih na Balkanu, još uvek se ne zna pun0, a bizaran komentar koji je ostavljen ispod jedne vesti sve je šokirao.

Nepoznata osoba pod pseudonimom "Vidoviti Milan" ostavila je jedan komentar ispod teksta objavljenog na jednom hercegovačkom portalu.

U njemu je izneo detalje i ostavio poruku policiji, prenosi portal Hercegovina.info.

Taj komentar prenosimo u celosti:

"Za policiju: ubica je tamne kose, dobro krupan, živi u blizini. Poznavao žrtvu površno, hteo kontakt s njom na planu na kojem ona nije htela a imala momka/simpatiju. Ubica i ranije pratio žrtvu i može biti da je to rekla majci da je neko prati. Tog dana on je nju zapratio od autobuske stanice, gde su je prve kamere snimile, tu se može videti ubica ali ne u autu nego peške. On je za njom išao peške i zato se osvrtala jer ga je videla.

On nije imao nameru da je ubije al eto dobio je fiks ideju da je prati verovatno da joj se pokuša udvarati/pričati s njom. Svedoci pogotovo ribar je njega video ili dan ili dva posle ubistva kad je došao tu da uzme to što mu je ispalo iz džepa na mestu zločina, ili je bio novčanik ili upaljač. Uzeo je policiji dokaz ispred nosa.

Opet ispitajte ribara koga je sve video a ne jel video šta čudno jer ga ribar verovatno poznaje i ne vidi ništa čudno u tome da je ubica prošao tuda jer živi u blizini. Pitajte opet tu stariju ženu osim Lane da li je videla još nekoga da hoda tim putem...

Da nastavim žrtva je verovatno krenula jer je htela jednostavno da bude sama, bila je tužna zbog momka ali to policija će da vidi u njenim zapisima. Taj momak nema nikakve veze sa ubistvom.

Da nastavim... Ubica je ubrzo i stigao Lanu. Kako se on njoj pokušao upucavati to on najbolje zna a i zna da se žrtvi nije svideo njegov prilaz i povredila ga je... bukvalno da je čovek pobesneo i tu je nasledila svađa i tuča.

Njih dvoje su se bukvalno tukli. U tom trenutku on je nju hteo zadaviti i pokušavao je. Kad je izgubila svest ubacio je u reku al to već znamo. Ono što ne znamo je da je ubica parkirao auto negde drugo i peške išao za njom. Ima ga na kamerama od autobuske stanice sve kamere ponovo pregledati. Svedoke opet ispitati. Nažalost pretraga dokaza bila prekinuta i tu su i nestali dokazi. Treće da ste imali pse koji su istrenirani lako bi mogli doći do ubice jer odeća na žrtvi je ostavljala mirisne tragove i oko mesta ubistva. Ubica je od ranije poznat policiji, agresivan a da tuče ženske nije mu prvi put. Sretno u istrazi."

Da podsetimo, prema poslednjim informacijama, Lana je kobnog dana rekla da se uputila na kafu sa prijateljicom, ali je ta devojčica kasnije navela da one tog dana zapravo nije trebalo da se nađu.

Majka je odmah, u panici jer joj se Lana nije javljala na telefon, prijavila njen nestanak.

Nažalost, samo nekoliko časova kasnije, ribar je u reci pronašao njeno telo i odmah pozvao policiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    18. oktobar 2019 | 19:25

    Mnogo pacijenata seta slobodno.

  • Ena

    18. oktobar 2019 | 20:41

    Pre bih rekla da je ovo ubica pisao da odvuce paznju sa sebe na nekog treceg.U svakom slucaju monstrum je ugasio jedan mladi zivot!

  • DARKO 100%

    18. oktobar 2019 | 18:19

    To je pisac krimi romana ,on to ono kad bi on vodio istragu sta bi i kako bi,malo je danas Serloka Holmsa a puno experata

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA