≫ 

Velika pljačka u Dubrovniku: Motociklisti presreli čuvare aerodroma i ukrali pazar od 100.000 evra

Svi policajci rade na ovom slučaju

  • 2
Aerodrom Dubrovnik

Foto: Wikipedia/Lipnopower

Do pljačke čuvara Vazdušne luke Dubrovnik došlo je jutros oko 7.40 sati. Naime, dvojica muškaraca presreli su na motoru čuvare koji su prenosili novac, pazar od vikenda. Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske potvrdili su ovaj događaj, napomenuvši kako je u toku uviđaj i istraživanje, prenosi Dubrovački Dnevnik.

Dubrovački dnevnik saznaje kako se radi o novcu iz aerodromskog Duti fri šopa. Na ovom slučaju, kako saznaju, rade praktično svi policajci Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Navodno je ukradeno 100.000 evra u gotovini, kao i "slipovi" od kartica, koji lopovima doduše ništa ne znače.

Motociklisti su evidentno tačno znali kad će se kombi u pratnji čuvara pojaviti ispred upravne zgrade dubrovačkog aerodroma, te su ga presreli pre nego je odneo novac prema Dubrovniku, najverovatnije do FINA-e, piše Dubrovački vjesnik.

Mediji prenose i da je bilo rvanja između pljačkaša i čuvara i kako su pljačkaši pobegli u smeru Gabrila. Neslužbeno se saznaje da su locirani, navodi Dubrovački.

Video: Tri dana neprestane akcije srpskih policajaca: Kako su hapsili dilere i pljačkaše banki, zaplenili gomilu oružja i droge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Robert

    21. oktobar 2019 | 11:04

    Velika pljacka? Jeste , ali za banana drzave! A za eu je nista! Krivicno delo je tesko, ali ne i iznos.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA