≫ 

Radnicima hrvatskog pauk servisa ispao "smart" i razbio se. Vlasnik Rus šokiran: Ovo je katastrofa

Na videu se vidi kako je vozilo pričvršćeno za sistem za podizanje, a potom je nekoliko puta snažno udarilo u tlo s prednje i zadnje strane

  • 2
Pauk parking servis Rijeka Printskrin: Facebook/Prometne zgode i nezgode

Pratioci društvenih mreža zgroženi su snimkom nespretnog pokušaja podizanja nepropisno parkiranog "smarta" od strane radnika pauk službe u Ružićevoj ulici u Rijeci.

Na videu koji je objavljen na Fejsbuk stranici "Prometne zgode i nezgode" i koji je ubrzo postao viralan vidi se kako je vozilo pričvršćeno za sistem za podizanje, a potom je nekoliko puta snažno udarilo u tlo s prednje i zadnje strane.

RTL je pronašao vlasnika vozila - radi se o Rusu, oženjenom Hrvaticom, koji poslednje tri godine živi u Crikvenici. U Ružićevu ulicu je otišao na šišanje, a priznaje da je, kao i dvadesetak drugih vozača nepropisno parkirao.

- To je katastrofa, iskreno nikad nisam video da neko tako neprofesionalno diže auto, iskreno ne znam šta reći. Došao sam do auta i imao šta videti - prelomljeni krov, nema stakla. Momci su bili izgubljeni, gledaju u mene, pitaju se šta će sad biti - kaže Slavik Gasik, vlasnik automobila.

Radnici pauka odmah su obavestili svoga šefa i policiju, ali iz PU primorsko goranske rekli su za RTL da tu nema elemenata ni kaznene ni prekršajne odgovornosti.

- Vozilo je podignuto iako je oštećeno. Po završetku uviđaja policije vozilo je dovezeno u krug Rijeka plusa i tu se nastavila procedura odnosno postupak za utvrđivanje štete i okolnosti događaja - rekao je Manuel Markotić, rukovoditelj Službe parkirališta Rijeka plusa.

Šokirani vlasnik sabira štetu na automobilu. Kaže kako su u Rijeka plusu rekli da će platiti štetu, ali su se čudili na zahtev o zamenskom vozilu.

Pogledajte video:

Video: Parking servis sproveo veliku akciju, uklonjeno oko 100 nepropisno parkiranih vozila na Ušću

(Telegraf.rs/Novilist.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA