Hapšenje u Bratuncu zbog pretnji Aleksandru Vučiću i Milomiru Mariću

Policija je uhapsila Marinka Miloševića (41), zbog sumnje da je počinio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljeni promet oružja ili eksplozivnih materija

  • 2

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova RS uhapsili su Marinka Miloševića (41) iz Bratunca zbog sumnje da je počinio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljeni promet oružja ili eksplozivnih materija.

- Postupajući po zahtevu Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, utvrđeno je da je osumnjičeni na društvenoj mreži Fejsbuk napravio više objava u kojima je uputio pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i uredniku i novinarki televizije Hepi Milomiru Mariću i Jovani Grgurević - saopšteno je iz MUP-a RS.

Policijski službenici Uprave su u saradnji sa Policijskom upravom Zvornik pretresli su objekte koje koristi uhapšeni, odakle su izuzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa navedenim krivičnim delima.

Sve aktivnosti se provode pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

(Telegraf.rs/Novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Običan građanin

    30. oktobar 2019 | 13:42

    Ali zato pravim patriotama, ratnim invalidima (koji nisu za SNS, SPS SRS, SZS, PSG i slične politikuse) i običnim ljudima može da preti ko kako hoće i tada niko ne reaguje! Mi kao narod služimo policiji kao mamac za hapšenje i udaranje pendrekom po leđima, ako se slučajno dignemo protiv političke marve i ministara koje plaćamo mi (da ne bi ostali na ulici), a ne bi trebalo dobijati ni dinar za njihova neljudska ponašanja, nebrige o narodu i lenčarenja po skupštini!

  • Ja

    30. oktobar 2019 | 14:17

    Svasta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA