Stravična nesreća u Hrvatskoj, poginula dva mladića: Sleteli s puta i zabili se u kuću

Još dva mladića su teško povređena

  • 1
Jure Bogdanović Foto: brodsko-posavska-policija.gov.hr

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u slavonskom mestu Dragovci poginula su dvojica mladića, dok su još dvojica teško povređena.

Do nesreće je došlo 15 minuta pre 22 sata kod kućnog broja 51 u Dragovcima u opštini Nova Kapela.

Policija je utvrdila da je do nesreće došlo zbog prebrze vožnje. 21-godišnjak koji je bio za volanom dojurio je iz smera Nove Kapele te izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta.

Jedan od poginulih je mladi fudbaler Jure Bogdanović.

- Jutro smo započeli primajući tužnu vest. Naš igrač, junior koji je ove godine zaigrao i za seniore, Jure Bogdanović (18) je sinoć preminuo u saobraćajnoj nesreći. Izražavamo duboko saučešće porodici, rodbini i prijateljima! Jure, ostaješ deo naše ekipe! Čuvaj nas odozgo! - objavili su iz njegovog kluba na Fejsbuku.

Prebrzo vozili

- 21-godišnji vozač ličnim automobilom kretao se istočnom saobraćajnom trakom od juga u smeru severa. U jednom trenutku vozač je, krećući se nepropisnom brzinom vozilom prešao na suprotnu traku, sleteo s kolovoza u odvodni kanal i udario u betonski ulaz, a potom i u lični automobil koji je bio parkiran na ulazu (vlasništvo 53-godišnjaka) te u pročelje porodične kuće - saopštila je policija.

U ovoj saobraćajnoj nesreći na mestu događaja smrtno su stradali 21-godišnji vozač i 18-godišnji suvozač, a 16-godišnji i 19 godišnji putnici u vozilu teško su povređeni te su prevezeni u Opštu bolnicu Nova Gradiška.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA