≫ 

Poštar u Zagrebu snimljen kako divljački baca pakete u kombi. Građani: Kao da su prošli kroz rat

Snimak je stigao i do nadležnih, koji su suspendovali radnika

  • 0
Pošta radnik Zagreb paketi Printskrin: Facebook/Parkiram kao idiot

Na Fejsbuk stranici "Parkiram kao idiot" juče se pojavio snimak na kojem se vidi radnik Hrvatske pošte i kako se odnosi prema paketima građana. Na snimku se vidi kako poštar baca pakete u kombi, a da pritom ne pazi ima li u njima nešto lomljivo. Video je snimljen u jednoj ulici u Zagrebu.

U komentarima ispod videa ljudi su se požalili kakve su pakete znali dobiti.

- Upravo sam danas preuzela paket od njih na kojem lepo stoji "lomljivo - staklo". Sve je u komadićima bilo unutra kao i uvek - piše u jednom komentaru.

- Kad je zaista važno - šaljite poštom. Sad mi je jasno zašto mi većina paketa dođe kao da su prošli kroz rat. Ako uopšte i dođu - piše drugi korisnik.

Portal Index.hr pitao je Hrvatsku poštu za komentar nakon što se snimak proširio društvenim mrežama.

- Radnik koji je snimljen od juče je suspendovan te je pokrenut postupak vanrednog otkaza. Radi se o radniku koji je odnedavno u sistemu. Svakodnevno je na terenu oko 2500 poštara te velika većina njih odgovorno i profesionalno obavlja svoj posao. Naših 10.000 radnika predano radi na ostvarenju misije Hrvatske pošte - biti građanima na usluzi. Zahvaljujemo korisnicima što su nas upozorili na ovo neprimereno ponašanje koje ćemo, kao i uvek, najstrože sankcionisati - rekli su iz pošte.

Video: Ide putem baba poštar nosi svoje 83 godine

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA