≫ 

Zatvorenik se slikao sa obnaženim ženama u psihijatrijskoj bolnici u Kotoru, pa objavio na Fejsbuku

Ustanova je preduzela sve mere kako bi se utvrdile okolnosti u kojima je fotografije nastala, a o slučaju obaveštena policija

  • 6

Osuđenik Ð.P., koji izdržava kaznu u Specijalnoj bolnici za psihijatriju Kotor, objavio je fotografiju sa jednom obnaženom i drugom delimično obnaženom ženskom osobom, koja je obučena u uniformu zdravstvenog radnika.

Ð.P. objavio je tu fotografiju pre nekoliko dana na svom Fejsbuku, prenose Vijesti.

Kako se navodi, list je od direktora te ustanove Aleksandra Tomčuka zatražio da kaže da li je fotografija napravljena u toj ustanovi i ko su ženske osobe sa fotografije, ali je on "zamolio za senzibilnost" dok se ne utvrde činjenice, navodeći da ženske osobe nisu zaposlene u bolnici niti su pacijentkinje.

Iz Specijalne bolnice, međutim, danas je medijima stiglo saopštenje u kojem se navodi da je ta ustanova preduzela sve mere kako bi se utvrdile okolnosti u kojima je fotografije nastala, kao i da je o slučaju obaveštena policija.

- S obzirom da je prikupljanje činjenica u toku, uprava bolnice će nakon utvrđivanja svih okolnosti blagovremeno informisati javnost o rezultatima istrage i eventualnom pokretanju disciplinske, prekršajne ili krivične odgovornosti zaposlenog osoblja i/ili firme angažovane na poslovima obezbeđenja - navodi se u saopštenju Specijalne bolnice.

Inače, zatvorenik se trenutno nalazi u sudskom odeljenju bolnice koje je zatvorenog tipa sa 24-časovnim video nadzorom i obezbeđenjem.

Fotografiju možete pogledati ovde.

Video: Zavirite u prvi muzej psihijatrije u Srbiji

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac

    5. novembar 2019 | 17:42

    Svi smo mi u Dobroti, samo sto joj neko greskom dade ime Ctna Gora.

  • Kodiaq

    5. novembar 2019 | 18:33

    I ovaj kao lud????🤪

  • Perke

    5. novembar 2019 | 17:08

    Eee...Crna Goro..A hteli ste da osudite Saru Vidak, nevinu devojku iz Beograda...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA