Sjajan gest mladog taksiste: Besplatno vozi decu sa smetnjama u razvoju

Haris Polić ima 21 godinu i dolazi iz Zavidovića, a kako priča za portal "Radiosarajevo.ba" taksiranjem je počeo da se bavi pre četiri meseca, a na svojoj Fejsbuk stranici je objavio poruku kojom poziva roditelje dece s poteškoćama u razvoju da ga slobodno pozovu, te da će im osigurati besplatan prevoz do bolnice

  • 3
Haris Polić taksista Foto: Facebook/Haris Polić

Mladi taksista iz Zavidovića u BiH na svojoj Fejsbuk stranici objavio je sjajne vesti za sve roditelje dece sa poteškoćama u razvoju - nudi im besplatan prevoz.

Haris Polić ima 21 godinu i dolazi iz Zavidovića, a kako priča za portal "Radiosarajevo.ba" taksiranjem je počeo da se bavi pre četiri meseca, a na svojoj Fejsbuk stranici je objavio poruku kojom poziva roditelje dece s poteškoćama u razvoju da ga slobodno pozovu, te da će im osigurati besplatan prevoz do bolnice.

Na ovu odluku se, kako kaže za pomenuti potral, odlučio jer većina roditelja nažalost nije u mogućnosti da svoje dete odvede do bolnice zbog slabog finansijskog stanja.

Kaže da je ljudski da se u takvim situacijama pomogne.

- U okruženju u kom se nalazim i poslu koji sam počeo nedavno da radim nailazim na svakakve situacije po pitanju dece s poteškoćama u razvoju, te njihovim roditeljima koji nisu u mogućnosti neke stvari da priušte, jer znamo kakvo je stanje u državi da je nezaposlenost masovna pojava.

Razmišljao sam kako bih mogao kao običan građanin doprineti svom okruženju, te sam se odlučio na ovaj korak koji će, iskreno se nadam, nekome dobro doći - rekao je on.

Video: Građani pobesneli zbog blokade taksista, pa im uzvratili istom merom

(Telegraf.rs/Radiosarajevo.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA