≫ 

Zoran priznao da je ubio suprugu Anicu: Odale ga lažne poruke koje je slao sam sebi

Policija je otkrila i kako je osumnjičeni celo vreme radio na tome da policiju navede na pogrešan trag

  • 0
Anica Buila ubistvo Foto: A. Nalbantjan, Facebook

Beživotno telo Anice Buile (46), omotano čaršavom i bačeno u septičku jamu porodične kuće u Petrovcima nadomak Vukovara, otkriveno je pet meseci nakon njenog nestanka. Suprug Zoran, koji je glavni osumnjičeni za njeno ubistvo, navodno je priznao zločin, prenosi Jutarnji.hr.

O detaljima stravičnog ubistva koje je potreslo miran kraj izvestili su danas službenici PU Vukovarsko-srijemske na vanrednoj konfenreciji za novinare.

Istakli su da je majka nestale 46-godišnjakinje 29. jula ove godine prijavila nestanak svoje ćerke Policijskoj stanici Vukovar, koja je po primanju prijave o nestanku započela intenzivno traganje.

- Ovo je jedan od komplikovanijih slučajeva. Rekonstrukciju smo radili puno puta. Učinili smo sve što smo mogli, učinili velike napore, potraga za osobom sastojala se u razgovorima sa više osoba, prijateljima, poznanicima. Majka u 30 dana nije uspela ostvariti kontakt s nestalom. Intenzitet je bio sve veći kako je vreme odmicalo - rekao je načelnik PP Vukovar Vlado Božić.

Osumnjičeni 50-godišnjak, čiji identitet policija nije želela otkriti, uhapšen je zbog krivičnog dela ubistva i predat je pritvorskom nadzorniku. Nastavlja se ispitivanje u Državnom tužilaštvu i pred sudijom istrage.

Kako saznaje Jutarnji.hr, prema nezvaničnim indormacijama, osumnjičeni je istražiteljima priznao da je ubio Anicu Buile.

Policija je otkrila i kako je osumnjičeni celo vreme radio na tome da policiju navede na pogrešan trag. Počinilac je navodno sebi sam s njenog telefona slao poruke.

- Proveravali smo SMS-ove, utvrdili smo da ih ona nije slala. Tako smo došli do počinioca - izvestila je policija.

Glavni osumnjičeni je, kako doznaje Jutarnji list, Aničin drugi suprug Zoran Buile, s kojim ima dvoje dece i s kojim je živela na imanju koje je policija okupirala tokom uviđaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA