Kolinda počela trku za drugi mandat: "Predstavljala sam Hrvatsku u svetu i izvukla je iz regiona"

Njen sloga će biti: "Predsednica. Jer Hrvatska zna"

  • 11
Kolinda Grabar Kitarović Printskrin: Facebook/Index.hr

Kolinda Grabar Kitarović predstavlja danas program kojim će i zvanično ući u trku za drugi predsednički mandat na Pantovčaku.

- Drage Hrvatice i Hrvati u Hrvatskoj, BiH i širom sveta - počela je Kolinda govor. Pozdravila je Plenković i ostale prisutne.

- Dragi Jakove i moja stprljiva porodico, svi vi koji ste se okupili ovde... Čvrsto držim da svi članovi žele da budem faktor okupljanja, zamajac zajedništva. Meni ovaj dan ima posebnu simboliku. Baš na današnji dan pre pet godina predstavila sam izborni program za bolju Hrvatsku - rekla je Kolinda.

- Ja sam bila predsednica koja je bila iznad ideoloških podela i ona koja je izmestila kancelariju širom Hrvatske. Predstavljala sam Hrvatsku u svetu, i izvukla je iz "regiona" - rekla je Grabar Kitarović uz aplauz HDZ-ovaca.

Grabar-Kitarović je simbolično počela program 11.11 u 11 sati na zagrebačkom Velesajmu, kao što je to učinila pre pet godina kada je ulazila u prvu trku za Pantovčak.

Portal Index piše da će aktuelna predsednica predstaviti u svom programu sedam područja koja smatra ključnim za njen drugi mandat.

Kitarović bi trebalo da predstavi i slogan svoje kampanje, a kako je saznala reporterka N1, slogan će biti: "Predsednica. Jer Hrvatska zna".

Program je, kako se navodi, pisala sama, ali uz savete stručnjaka.

U programu će istaći bezbednost društva, blagostanje porodice, Inicijativu triju mora i demografiju.

(Telegraf.rs/Index.hr)"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buki

    11. novembar 2019 | 14:47

    Region I Hrvatska su tu. Cesto prolazim kolima pa vidim. Jedino sto su fabrike oko puta kojim prolazim napustene. Pa i mnoge privatne kuce. A sto se tice politike uspela je da vrati Hrvatsku i region u period izmedu 1941-1945 godine.

  • Za kolindu

    11. novembar 2019 | 14:38

    Zakopala si je u duboku rupu iz koje vam nema skoro povratka.

  • Jurs

    11. novembar 2019 | 15:29

    U Hr nikad gore nego za vreme Kolindinog mandata

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA