Očuh negira krivicu zbog bludnih radnji nad pastorkom: Optužen da mu je skidao gaćice i dodirivao ga

Izneo kontraoptužbe na račun majke

  • 3

U Opšinskom sudu Sarajevo počelo je suđenje Kenanu F. (39) iz Sarajeva zbog bludnih radnji nad detetom. On je nakon potvrđivanja optužnice negirao krivicu za krivično delo koje mu se stavlja na teret.

Ulazio u krevet

 

Prema navodima iz optužnice, Kenan F, koji ranije nije osuđivan, tereti se da je od 2012. do 2015. godine u jednom sarajevskom naselju seksualno uznemiravao svog pastorka, koji je tada imao osam godina.

Tada je bio u vanbračnoj zajednici s majkom dečaka, s kojom je u međuvremenu dobio i sina. Prema navodima iz prijave majke dečaka, Kenan je u večernjim satima, dok su ostali spavali, odlazio kod pastorka i legao u njegov krevet.

Optužen je da je potom skidao sebi i dečaku donji veš. Nakon toga je, sumnja se, dirao detetov polni organ i prislanjao svoj polni organ uz analni otvor dečaka, koji se iz straha pravio da spava.

Kenan je pastorka navodno zlostavljao tri godine, nakon čega je dečak sve ispričao rođaki svoje majke, navodeći da je zbog toga hteo i da se ubije. Rođaka je nakon toga sve ispričala majci dečaka. Osmogodišnjak je majci potvrdio da ga je bilo stid da joj o tome priča, ali da zbog svega nije ipak imao nameru da se samoubije.

Negirao krivicu

 

Kenan F. se kaznije razveo od majke 8- godišnjaka, te se oženio u Nemačkoj, gde ima  porodicu.

On je negirao da je zlostavljao svog pastorka. Suprotno majčinoj prijavi, on je naveo da je ona zlostavljala dečaka i da je pomenuta optužnica ustvari njena osveta, jer je on zasnovao podicu u Nemačkoj. U svoju odbranu kazao je da on ima svoje troje dece te da bi neko od njih sigurno reagirova da ih je seksualno maltretirao.

Suđenje je zatvoreno za javnost.

Priveden na graničnom prijelazu

 

Kenana F. u septembru su uhapsili pripadnici Granične policije BiH  na osnovu raspisane potrage. U pritvoru je proveo 30 dana, a potom je uz mere zabrane pušten da se brani sa slobode. Kako je pod merama zabrane, u BiH je došla i njegova porodica iz Nemačke.

(Telegraf.rs/ Avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA