≫ 

Opljačkali prodavnicu u Hadžićima, pa se dali u beg. Nisu računali da će policija pogledati snimak

Uhvaćeni posle dramatične potere

  • 3
Pljačka, potera u Sarajevu Printskrin: Youtube/ Klix.ba

Dva pljačkaša, koja su posle dramatične potere ulicama Sarajeva pali u ruke policije, opljačkali su prodavnicu u Hadžićima.

Izvor blizak istrazi otkrio je da su uleteli u prodavnicu, jedan je imao kapuljaču koju je, interesantno, skinuo pre upada u prodavnicu, dok je drugi imao traku preko lica.

Svako je imao svoju ulogu. Prvi je upao u prodavnicu i, preteći vatrenim oružjem radnici, oteo novac i cigarete. Drugi je čuvao stražu ispred prodavnice, dok je treći, kako se veruje, čekao u belom "fijat stilu".

Radnica nije povređena, ali je pretpela veliki šok.

Lopovi su se s plenom zaputili u pravcu Sarajeva. Jurili vozilom neverovatnom brzinom. Naime, pljačka se dogodila u 20.33 sati, a na Otoci su bili za svega šest ili sedam minuta (radi se o razdaljini od oko 16 kilometara). Međutim, razbojnici nisu računali na to da će policajci odmah pregledati video-nadzor, tako da su odmah imali opis i osnovne operativne informacije.

U Otoci je organizovana sačekuša za razbojnike.

Međutim, pljačkaši se nisu lako predali pa su krenuli da beže u kontrasmeru glavnom saobraćajnicom. U susret im je naišla druga patrola pa su pali u ruke policije.

Ipak, jedan od pljačkaša je uspeo da napusti vozilo i pobegne. Nezvanično, radi se o vozaču. Prema nepotvrđenim informacijama, njegov identitet je poznat policajcima i očekuje se njegovo hapšenje.

Tokom dramatične akcije navodno je jedan policajac lakše povređen.

Video: Snimak pljačke milion evra iz Poštanske štedionice u Subotici

(Telegraf.rs/ Avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA