• 29

Otac ide u zatvor na 6 meseci zbog seče 3 metra drva za ogrev: Prijatelji opravdavaju taj postupak

Nije želeo da krade od komšija niti da pljačka radnje. Drugog izbora nije imao

  • 29

Internetom danima kruži potresna fotografija rastanka oca i ćerke iz Bužima u Bosni i Hercegovini. Na fotografiji su muškarac i njegova ćerka. Ovaj zagrljaj je snimljen samo nekoliko minuta pre njihovog rastanka. Naime, on je navodno otišao u Bihać da odsluži kaznu zatvora od šest meseci zbog seče drva za ogrev u državnoj šumi.

Almir Buljubašić, njegov prijatelj sa te društvene mreže, fotografiju je objavio kako bi apelovao na javnost, odnosno dobre ljude da pomognu porodici jer će u narednih šest meseci jako teško da žive.

Fikret je dobio kaznu od šest meseci zatvora zbog seče tri metra drva u državnoj šumi. Drva je nosio na svojim leđima jer traktor nema.

Kako navodno kaže to je radio jer nije mogao da priušti ogrev, kao ni da prehrani porodicu. Nije želeo da krade od komšija, kao ni da pljačka trgovine. Drugog izbora nije imao.

- Ono što boli i Fikreta, i njegove najbliže, i prijatelje… je činjenica da postoje osobe sa područja Krajine koje su dobile manje zatvorske kazne za pokušaj ubistva i nanošenje teških telesnih povreda, kao i za prodaju droge u svojim zatamnjenim zverima od auta. E to je ta nepravda našeg društva. Možda previše subjektivno pišemo, možda nije etično, ali nećemo da budemo samo trag na ekranu - napisao je njegov prijatelj.

(Telegraf.rs/Hayat.ba)

Komentari

  • Cika Velja

    Ko hoce da pomogne coveku,neka pomogne,a pomoc bi bila i da ostali zacepe labrnju!!!

  • Locarno

    Ako kradeš bar ukradi dovoljno da imaš i za odbranu,ovaj se samo osramotio i još milost traži,ako si lopov onda budi pravi.

  • Dale

    6 meseci, a ratni zlocinci izadju za cas napolje!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima