• 34

Ćetković o otkazivanju nastupa u Nevesinju: "Razlog je najprostiji, ali nisam sve ovo očekivao..."

"Ja ne razdvajam sebe kao čoveka i glumca i sad sam u godinama kad kroz moju glumu izađe i to ko sam ja i kakav sam čovek, tako da..."

  • 34

Poznati srpski glumac, Vojin Ćetković, u intervjuu za emisiju "Oko magazin" objasnio je da na Mitrovdan "iz čisto tehničkih razloga" nije učestvovao na svečanoj akademiji u Nevesinju.

Prenosimo deo intervjua:

Proteklog vikenda bilo je mnogo vesti u štampi o Mitrovdanu u Nevesinju, to je Dan opštine, trebalo je da postanete "kum Nevesinja" i da učestvujete u svečanoj akademiji. Niste učestvovali. Zašto? Šta se dogodilo?

Ćetković: Nisam znao da treba da postanem kum, to je bilo iznenađenje. Razlog zašto nisam učestvovao je najprostiji, kao što dešava u prenosima ili u pozorištu – došlo je do tehničke greške, reditelj je rekao da zbog tehničke smetnje i nekih UV reflektora ne može da se uradi prenos i da taj umetnički deo programa mora da otpadne. Eto, to je sve. To je sve što mogu da kažem, ostalo... morate s medijima.

Vojin Ćetković

Foto: Printskrin/YouTube/RTS Oko - Zvanični kanal

Jesu li Vas zaboleli ti naslovi, kao čoveka? Akcentovano je kako glumci iz Beograda nisu hteli da se pojave na sceni...

Ćetković: Ja ne razdvajam sebe kao čoveka i glumca i sad sam u godinama kad kroz moju glumu izađe i to ko sam ja i kakav sam čovek, tako da... Nisam to očekivao, ali eto. Mislim – štampa je štampa i nečiji su interesi takvi, a ja znam šta sam uradio ili nisam.

Ali konačno – bili ste u Nevesinju. Jeste li bar postali kum te opštine?

Ćetković: Jesam, postao sam, čak sam dobio i rakiju kumovaču!

Imate li posebne emocije, jer Dom kulture u Nevesinju nosi ime Vašeg prijatelja?

Ćetković: Kako da ne! Prva predstava odigrana u Domu kulture "Nebojša Glogovac" u Nevesinju je Noć bogova, koji smo igrali Nebojša Ilić, Dejan Lutkić i ja. Moja poslednja fotografija sa Nebojšom, privatna, snimljena u Njujorku, stoji u holu tog doma kulture, tako da imam poseban odnos prema tome... A i svi moji kumovi, osim jednog, su Hercegovci.

Video: Emotivni govor Vojina Ćetkovića na proslavi 100. rođendana Branke Veselinović

(RTS/Okomagazin)

Komentari

  • Aleksandar

    Stvarno je steta..malo je tesko verovati da je sve otkazano 15 minuta pre pocetka zbog osvetljenja..ili zvuka? Pa zasto i zbog cega toliko imaju proba i provera? Desila se neka nebuloza izmedju njih, steta.. Morali su to svi zajedno bolje organizovati, Nevesinje ne zasluzuje ovakvu gresku. Na kraju krajeva, morao bi neko da konacno objasni zasto se sramota desila, osvetljenje nije sigurno. Najveci pozdrav za Nevesinje Srpsko, iz Beograda..

  • Banjo

    A ko će im posle s ega doci ugoste i posetu a pored politicra koji ih vode i koji teraju sve koji im nisu po volji? Ostace imi grad i regija izolovana i otudjena rupa na mapi.

  • Nebojsa

    Vojo,da ste dobar covjek...u to ne sumnjam,ali...vjerujem da vam je sada zao i da ste uvideli sta je napravljeno,nikada nije kasno za izvinjenje...a to cete na pravi nacin uraditi jedino ako odete ponovo tamo i izvinete se na licu mjesta,najvise Nevesinjcima...pa onda i svim Hercegovcima,ako je na neki dan ili praznik trebala da se baci mrlja,onda to nije trebalo na Mitrovdan i Mitrovdansku ofanzivu...vi,mozda i ne razumijete u stvarnosti o cemu se prica,i broju ljudi stradalih i ranjenih...ali to ste trebali uraditi prevashodno radi sebe samih i ne dozvoliti mjesanje "neke trece osobe" !

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima