≫ 

Ćetković o otkazivanju nastupa u Nevesinju: "Razlog je najprostiji, ali nisam sve ovo očekivao..."

"Ja ne razdvajam sebe kao čoveka i glumca i sad sam u godinama kad kroz moju glumu izađe i to ko sam ja i kakav sam čovek, tako da..."

  • 34
Vojin Ćetković Foto: Printskrin/YouTube/RTS Oko - Zvanični kanal

Poznati srpski glumac, Vojin Ćetković, u intervjuu za emisiju "Oko magazin" objasnio je da na Mitrovdan "iz čisto tehničkih razloga" nije učestvovao na svečanoj akademiji u Nevesinju.

Prenosimo deo intervjua:

Proteklog vikenda bilo je mnogo vesti u štampi o Mitrovdanu u Nevesinju, to je Dan opštine, trebalo je da postanete "kum Nevesinja" i da učestvujete u svečanoj akademiji. Niste učestvovali. Zašto? Šta se dogodilo?

Ćetković: Nisam znao da treba da postanem kum, to je bilo iznenađenje. Razlog zašto nisam učestvovao je najprostiji, kao što dešava u prenosima ili u pozorištu – došlo je do tehničke greške, reditelj je rekao da zbog tehničke smetnje i nekih UV reflektora ne može da se uradi prenos i da taj umetnički deo programa mora da otpadne. Eto, to je sve. To je sve što mogu da kažem, ostalo... morate s medijima.

Vojin Ćetković Foto: Printskrin/YouTube/RTS Oko - Zvanični kanal

Jesu li Vas zaboleli ti naslovi, kao čoveka? Akcentovano je kako glumci iz Beograda nisu hteli da se pojave na sceni...

Ćetković: Ja ne razdvajam sebe kao čoveka i glumca i sad sam u godinama kad kroz moju glumu izađe i to ko sam ja i kakav sam čovek, tako da... Nisam to očekivao, ali eto. Mislim – štampa je štampa i nečiji su interesi takvi, a ja znam šta sam uradio ili nisam.

Ali konačno – bili ste u Nevesinju. Jeste li bar postali kum te opštine?

Ćetković: Jesam, postao sam, čak sam dobio i rakiju kumovaču!

Imate li posebne emocije, jer Dom kulture u Nevesinju nosi ime Vašeg prijatelja?

Ćetković: Kako da ne! Prva predstava odigrana u Domu kulture "Nebojša Glogovac" u Nevesinju je Noć bogova, koji smo igrali Nebojša Ilić, Dejan Lutkić i ja. Moja poslednja fotografija sa Nebojšom, privatna, snimljena u Njujorku, stoji u holu tog doma kulture, tako da imam poseban odnos prema tome... A i svi moji kumovi, osim jednog, su Hercegovci.

Video: Emotivni govor Vojina Ćetkovića na proslavi 100. rođendana Branke Veselinović

(RTS/Okomagazin)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojsa

    13. novembar 2019 | 12:30

    Vojo,da ste dobar covjek...u to ne sumnjam,ali...vjerujem da vam je sada zao i da ste uvideli sta je napravljeno,nikada nije kasno za izvinjenje...a to cete na pravi nacin uraditi jedino ako odete ponovo tamo i izvinete se na licu mjesta,najvise Nevesinjcima...pa onda i svim Hercegovcima,ako je na neki dan ili praznik trebala da se baci mrlja,onda to nije trebalo na Mitrovdan i Mitrovdansku ofanzivu...vi,mozda i ne razumijete u stvarnosti o cemu se prica,i broju ljudi stradalih i ranjenih...ali to ste trebali uraditi prevashodno radi sebe samih i ne dozvoliti mjesanje "neke trece osobe" !

  • Ja

    13. novembar 2019 | 11:42

    Ajde ti tamo gde ti je mesto. Medju Srbima više nije.

  • Maki

    13. novembar 2019 | 10:42

    Cetkovicu ne znam zbog cega, ali ja ti ne verujem ni rec, zasto? to je vise pitanje za tebe no za mene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA