≫ 

Srbi i Hrvat se hvalili oružjem na internetu. Ubrzo su uhapšeni u Karlovcu

Policija je u jednom vozilu pronašla automatska puška, automatski pištolj i pet pištolja raznih marki

  • 9

Dva Srbina stara 40 i 34 godine i državljanin Hrvatske (62) uhapšeni su u Karlovcu nakon što su se hvalili na internetu svojim oružjem.

Policija je izašča na teren nakon što je dobila dojavu o objavi video snimka na jednoj društvenoj mreži na kojem nekoliko osoba pokazuje kako kod sebe imaju automatsko oružje, navode iz Policijske uprave karlovačke.

- Kako bi sprečili eventualno dalje izvršavanje bilo kakvog krivičnog dela, policijski službenici su brzim preduzimanjem mera i radnji iz svoje nadležnosti sproveli kriminalističko istraživanje i utvrdili da je područje koje je vidljivo na snimku u nadležnosti Policijske uprave karlovačke, a ubrzo su i na području grada Karlovca pronađena tri muškarca koja se dovode u vezu s ovim događajem - javljaju oni.

Nalogom sudije izvršene su pretrage vozila i kuće na području Karlovca, a tom prilikom je u jednom vozilu pronađeno više komada oružja i to automatska puška, automatski pištolj i pet pištolja raznih marki.

Trojica spomenutih muškaraca su zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljeno posedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih materija predati pritvorskom nadzorniku i uz kaznenu prijavu dovedeni na Opšinsko državno tužilaštvo u Karlovcu, navodi policija.

Video: Velika akcija policije u Novom Sadu i Bajmoku: U stanovima pronađeno oružje, prigušivači, municija

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • markan

    13. novembar 2019 | 18:00

    od 1990 samo se od srba uzima oruzje svi ostali puni samo cekaju znak pa danas napadnu trdba nas naoruzati i to odmah

  • Srbin

    13. novembar 2019 | 19:43

    Ja u garaži imam S 400 pa ga ne kačim po društvenim mrežama....zbog komšiluka znam da su ljubomorni.....što da imam problem kad ne moram.

  • DARKO 100%

    13. novembar 2019 | 18:22

    Ja imam tenk ,a imam nameru i avion da nabavim,avion za komarce,necu opet leto da doccekam sav izujedan od komaraca,kad drzava nece da oprasuje e ja cu,pa makar camio u zatvoru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA