≫ 

U Zagrebu noćas gorelo sedam automobila

Prvi slučaj dogodio se u 3.07. Lokacija je Kajfešov breg gde su gorela tri automobila. Verovatno je jedan zapaljen, a vatra se onda proširila na još dva automobila

  • 2

U Zagrebu je noćas gorelo čak sedam automobila na tri lokacije, saopštili su zagrebački vatrogasci. Pretpostavlja se da su svi namerno zapaljeni, ali to će da bude utvrđeno uviđaj.

Prvi slučaj dogodio se u 3.07. Lokacija je Kajfešov breg gde su gorela tri automobila. Verovatno je jedan zapaljen, a vatra se onda proširila na još dva automobila.

Zatim je takođe zapaljen jedan auto u Veslačkoj ulici, u 4.28. Takođe su stradala dva obližnja automobila.

Deset minuta kasnije zapaljen je jedan automobil u Gradišćanskoj ulici na području Črnomerca.

- Danas, između 3 i 4 sata, rano ujutru, na tri lokacije i to na području Črnomerca u Ulici Kajfešov vreg, te Gradišćanskoj ulici kao i na Trnju u Veslačkoj ulici, na zasad neutvrđen način izbio je požar na nekoliko vozila. Požar su ugasili vatrogasci, povređenih osoba nije bilo - saopštila je policija.

Vatrogasci su takođe za Index.hr naveli da je sinoć u Dubravi, na parkiralištu u Otočkoj ulici, goreo i kombi. Taj slučaj ne povezuju s noćašnjim paljenjem automobila u Zagrebu.

Video: Vatra guta automobil na Voždovcu

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PRC

    14. novembar 2019 | 11:11

    Ja mislim da mogu oni to u još većem broju za noć da urade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA