• 6

Ivana Bjelogrlić (3) vodi tešku bitku za život: Bolest je napada, a samo dobri ljudi joj mogu pomoći

U septembru prošle godine dijagnostikovan joj je tumor bubrega. Nažalost, i nakon operacije, bolest je nastavila da se širi i napada druge organe

  • 6

Malena, trogodišnja, Ivana Bjelogrlić iz Istočnog Sarajeva već više od godinu dana vodi upornu i tešku bitku za život.

Naime, u septembru prošle godine dijagnostikovan joj je tumor bubrega. Nažalost, i nakon operacije, bolest je nastavila da se širi i napada druge organe.

Ovo maleno, ali hrabro srce izdržalo je sve dosadašnje i nimalo lake terapije, ali kada smo se svi nadali najboljim vestima, pokazalo se suprotno.

Njena borba i borba njenih roditelja mora biti nastavljena, ali ovoga puta, na nekoj od inostranih klinika.

Vaša novčana sredstva možete uplatiti na namenski žiro-račun za Ivanu Bjelogrlić broj: 1541029988405703, Intesa Sanpaolo bank, Sarajevo, piše Srpskainfo.

Pružimo ruku našoj maloj Ici i omogućimo joj da živi!

(Telegraf.rs/Srpskainfo)

Komentari

  • .

    NATO zlo...!!!

  • PRC

    Ceo Balkan plaća danak bombardovanja Srbije i Bosne uranijumom i plutonijumom, ali se ćuti zbog američke ljubavi.

  • SRBIN LEVČANIN

    ZA MOJE POKOJNO DETE NISAM TRAZIO POMOC. A DRZAVA KOJA SVOJ NAROD MAN TE NE PLJAČKA A NIJE SPOSOBNA DA BRINE O SVOM NARODU TO JE SRAMOTA. SVE BOLESTI SU U SRBIJI PROUZROKOVANE VEĆINOM OD BONBARDOVANJA I NEZDRAVE SREDINE PESTICIDI OTROVI KOJI SE PUSTAJU U REKE VAZDUH JE KATASTROFALNO ZAGADJEN OVIM INDUSTRIJAMA KOJE NAM JE VLADA SRBIJE I PREDSEDNIK DOVEO U SRBIJI PA SAD KO CE DA LECI NAROD NIKO JER OVI KOJI DODJU KAO VLASNICI DŹABE OTVORENIH FABRIKA ONI NEMAJU NIKAKVU ODGOVORNOST. I SADA VIDITE GDE SMO. RECITE MI SAD DA SAM IDIOT POSTO NISAM ZA HUMANITARNEPOMOCI. RECITE SLOBODNO A JA VAMA DA JE OVO DRUSTVO I VLAST I ONI KOJI VLADAJU SA OVOM VLASCU NISU SE SETILI DA LECE NAROD DA NAPRAVE ČISTU SREDINU NEGO SAMO BERUHARAČ. TO JE AKO SMO PRAVEDNI I REALNO RAZMISLJAMO. E SADAPUCAJTE TU SAM

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima