≫ 

Marokanac osumnjičen da je silovao 2 studentkinje: Pre mesec dana izašao sa robije zbog pljačke

Kako je saopštila ljubljanska policija, prvi zločin počinio je u studentskom domu, a drugi 10 dana kasnije u centru grada

  • 1

Državljanin Maroka (38), koji je krajem septembra izašao iz zatvora nakon dvogodišnje kazne zbog pljačke, uhapšen je zbog sumnje da je silovao dve studentkinje u Ljubljani.

Prema pisanju lista Dnevnik, on je pred sudiju izveden krajem oktobra, i zadržan je u pritvoru, prenosi STA.

Kako je saopštila ljubljanska policija, prvi zločin počinio je u studentskom domu, a drugi 10 dana kasnije u centru grada.

Kako se navodi, prvu studentkinju je prisilio na polni čin u njenoj sobi, nakon što su oboje pili, a ona ga zamolila da ode jer želi da spava, dok je drugu silovao u alternativnom kulturnom centru Metelkova u centru Ljubljane, uz prisilu nožem.

Uhapšen je na osnovu opisa u drugoj polovini oktobra, a prepoznale su ga obe žrtve stare 22 i 23 godine.

Kako se navodi, Marokanac već ima krivični dosije, jer je u junu 2016. godine izvršio pljačku, a i pre toga je dobio tri meseca takođe za pljačku.

Prema nezvaničnim informacijama lista, on je pre nekoliko godina tražio međunarodnu zaštitu u Sloveniji, koja je odbijena, a nakon što odsluži kaznu za silovanje mogao bi da bude proteran iz zemlje.

Video: Pevač Ar Keli držao u zatočeništvu šest žena, silovao maloletnice

 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    19. novembar 2019 | 18:49

    " prvu studentkinju je prisilio na polni čin u njenoj sobi, nakon što su oboje pili, a ona ga zamolila da ode jer želi da spava," - АЈДЕ! Знам слично, ... швалерисала се а онда мужу рекла да је силована...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA