• 2

Uhapšen član ozloglašenog crnogorskog klana: Kod njega nađeni napunjen pištolj, pancir i lažni pasoš

Pretresom policija je pronašla municiju, dva punjača ručnih radio stanica, dva mobilna telefona sa visokim stepenom kripto zaštite koji se koriste za enkriptovanu komunikaciju

  • 2

Podgorička policija uhapsila je 21. novembra na Zabjelu pripadnika barske kriminalne grupe Marka G. (30), saopšteno je iz Uprave policije.

Kod njega je pronađen pištolj u ilegalnom posedu sa uklonjenim fabričkim brojem i metkom u cevi.

Policija je blokirala Zabjelo, pa je i pretresla tzv. štek stanove i druge prostorije koje Marko koristi na tri lokacije u Podgorici kao i u Tuzima.

Podgorička policija uhapsila je juče oko 13 sati na Zabjelu pripadnika barske kriminalne grupe Marko Gojčevića

Foto: MUP

- Pretresom ovih lokacija policija je pronašla municiju, dva punjača ručnih radio stanica, zaštitni prsluk, pancir, dva mobilna telefona sa visokim stepenom kripto zaštite koji se koriste za enkriptovanu komunikaciju, pasoš na ime druge osobe za koji se opravdano sumnja da je zloupotrebljivan u cilju sprovođenja kriminalnih aktivnosti, kao i novac u iznosu od oko 5.000 eura - navode iz policije.

Oni će, kako ističu, nastaviti sa sprovođenjem intenzivnih proaktivnih istražnih aktivnosti u odnosu na sve članove organizovanih kriminalnih grupa.

Da podsetimo, Marko G. poznat je u kriminalnom miljeu u Crnoj Gori. On je bio osumnjičen za pokušaj ubistva Edmonda Mustafe. Hapšen je više puta, a pripadao je klanu Baranina Armina Muše Osmanagića, ubijenog septembra 2014. godine.

Video: Spektakularno hapšenje muškarca kod kojeg je pronađeno 77 kilograma heroina

(Telegraf.rs/CDM)

Komentari

  • Aca

    Pa sto ga dirate kad se covek taman spremio za pohod? Propade mu fazon!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima