Hrvatski policajac upucao migranta, kažu da je pružao otpor!

Upucanom čoveku pružili su hitnu medicinsku pomoć i prema prvim nezvaničnim informacijama radi se o lakšoj povredi

  • 24

Hrvatski policajac je juče na području Mrkoplja upucao migranta. Iz policije su javili da je došlo do pucnjave jer je migrant pružao aktivan otpor.

Prilikom postupanja, jedan od ljudi u toj grupi pružao je aktivan otpor u nameri da spreči policajca u obavljanju službene dužnosti. To je, kako je objavila policija, "prouzrokovalo pucanje iz vatrenog oružja".

Upucanom čoveku pružili su hitnu medicinsku pomoć i prema prvim nezvaničnim informacijama radi se o lakšoj povredi.

Policija utvrđuje sve okolnosti.

Na tom području policija sprovodi pojačane aktivnosti na suzbijanju nezakonitih migracija te prevenciji imovinskih delikata.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voja

    28. novembar 2019 | 13:39

    Hrvati treniraju kad obuce tesko nama

  • Marijana

    28. novembar 2019 | 13:50

    Moj dubok naklon hrvatskom policajcu.Jutros na Batrovcima stavili noz pod gusu nasem kamiondziji.Juce napadnuta devojka u Pirotu,pre neki mesec u Kikindi pokusali od dede da otmu decaka od dve godine da bi lakse presli granicu.Silovanja zataskana,maltretiraju radnike po samoposlugama , maltretiraju radnike u prihvatnim centrima,vredjaju psuju , maltretiraju zene, devojke,mi cija deca idu u osnovnu skolu I ekonomski fakultet to najbolje znamo,u Vojvodini demoliraju ljudima vikendice pale salase,unistili coveku kosnice jedini njegov izvor prihoda,psuju nam majku Srpsku I kazu da je od sada Srbija njihova da ce da nas oteraju.Napastvovali sedmogodisnju devojcicu ,sreca propaznici je otrgli iz ruku tih zveri.U Luci Pirej popalili ikone I trazili to jest zahtevali od vlasti da ne zvone crkvena zvona smeta im.Posle svih ovih argumentovanih stvari meni nasa komentatorka Viki kaze da sam zlobna.E pa ja ne cutim nikom kada je istina u pitanju.Mi koji smo normalni smo svesni da je ovo tiha okupacija Evrope.Neka nam je Bog svima na pomoci.

  • Tomo

    28. novembar 2019 | 13:02

    Normalno da je upucan dali treba da se dogodi kao ženi kao taksisti, migrant napadnu i maltretiraju. Mora I'm se pokazati, da poštuju Zakon Drzave u kojoj uživaju miran život!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA