≫ 

Nakon skandalozne fotografije osuđenika sa dve obnažene žene: Ne znaju ko je kriv, pa ih sve gone

Pre mesec dana u javnost je dospela fotografija osuđenika iz psihijatrijske bolnice u Kotoru na kojoj je sa dve obnažene ženske osobe, a niko ne zna kada je ona nastala

  • 0
Bahanalije u psihijatrijskoj bolnici Foto: Shutterstock

Uprava Specijalne bolnice za psihijatriju Kotor pokrenula je disciplinski postupak protiv sva četiri smenska medicinska tehničara koji rade na tamošnjem Sudskom odeljenju nakon skandala na kojoj je osuđenik Đ. P. na fotografiji sa dve obnažene žene.

Saopštili su da je to učinjeno jer ne mogu da utvrde datum nastanka skandalozne fotografije iz tog dela bolnice - na kojoj je osuđenik Đ. P. u društvu dve obnažene ženske osobe.

- S obzirom na to da je Uprava... ustanovila da je sporna fotografija nastala na Sudskom odeljenju, a da nije na osnovu interne istrage ustanovila tačan datum nastanka fotografije i koji od smenskih medicinskih tehničara Sudskog odeljenja je bez odobrenja načelnika odeljenja ili dežurnog lekara dopustio boravak nepoznatih osoba na odeljenju, pokrenut je disciplinski postupak protiv sva 4 smenska medicinska tehničara koji rade na ovom odeljenju. Disciplinski postupak će se dalje voditi shodno Zakonu i rezultatima istrage koju vode ovlašćena službena lica Uprave policije - Odeljenja bezbednosti Kotor - piše u saopštenju Uprave bolnice.

Navodi se i da je ta zdravstvena ustanova potpisala sporazumni raskid ugovora sa privatnom firmom koja obezbeđuje Sudsko odeljenje, zbog nepoštovanja odredbi i "uočenih propusta u radu njenih službenika".

- Shodno postojećem Ugovoru sa ovom firmom, njihovo osoblje je moralo primetiti prisustvo nepoznatih osoba na odeljenju, s obzirom da su isti bili u obavezi da evidentiraju svaki dolazak "trećih lica" na odeljenje i vršiti monitoring odeljenja pomoću video-nadzora sa instaliranih 16 kamera. Službenici firme će biti angažovani do kraja javnog poziva, odnosno izbora nove firme licencirane za poslove obezbeđenja - navodi se u saopštenju.

Da podsetimo, pre mesec dana u javnost je dospela fotografija osuđenika na kojoj je sa dve obnažene ženske osobe.

"Ja i koleginice", uz tri "smeška", stajalo je iznad fotografije, na kojoj je jedna od devojaka bila kao od majke rođena, a druga u bolničkoj uniformi, revnosno je stetoskopom osluškivala disanje obnaženog "pacijenta" Đ. P., raskopčanog mantila.

Povodom "posete" dve devojke osuđeniku Đ. P. koji kaznu od pet godina i sedam meseci zatvora izdržava na Sudskom odeljenju u Specijalnoj bolnici u Kotoru, u Osnovnom državnom tužilaštvu u ovom gradu je formiran predmet koji je u fazi izviđaja.

U junu prošle godine, pacijent na Sudskom odeljenju, Đ. P. je pobegao iz bolnice u kojoj boravi po naredbi Višeg suda u Podgorici i obreo se u Prištini. Posle desetak dana tamo je uhapšen.

Video: Seks na radiju uživo! Radnici se malo zaneli pred kamerama

(Telegraf.rs/ Vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA