≫ 

Kolinda započela kampanju u rodnom Grobniku, pa sa sviračima zapevala Tompsonovu pesmu

Na istom mestu izbornu kampanju je započela i pre pet godina

  • 15

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović započela je svoju kampanju u sredu kasno uveče u Grobniku. Iako će formalno kampanja započeti tek nakon što DIP objavi listu kandidata za predsednika Republike, a što će se dogoditi u četvrtak u podne, Grabar Kitarović odlučila je krenuti malo ranije i kampanju je nezvanično počela u rodnom Grobniku, kao i pre pet godina.

Nakon kratkog govora, zajedno sa sviračima zapevala je i nekoliko pesama, između ostalog i Tompsonovu "Lijepa li si". Na pozornici je s njom bio i Oleg Butković, ministar mora, saobraćaja i infrastrukture.

Video možete da pogledate klikom na ovaj link.

Predsednica Kolinda Grabar Kitarović predala je u utorak potpise podrške za novu predsedničku kandidaturu i tom prilikom zahvalila svima koji je podržavaju.

Grabar Kitarović je potpise predala u društvu premijera Andreja Plenkovića, koji je i predsednik vladajućeg HDZ, i predsednika Sabora Gordana Jandrokovića.

Iako je za podršku dovoljno 10.000 potpisa, Grabar Kitarović je rekla da je njen štab prikpio 231.652 potpisa, preneli su hrvatski mediji.

Video: Kolinda vriskala uz Tompsonove hitove slaveći sa hrvatskim teniserima

(Telegraf.rs/Dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA