≫ 

Beživotno telo pronađeno u Savi: Sumnja se da je mladić koji je brutalno pretučen pre nekoliko dana

Edin Zejćirović je kidnapovan 17. novembra, pretučen i na kraju bačen u reku Savu

  • 6
Sava Utopljenik, udavljenik, telo, recna policija

Foto: Telegraf

U reci Savi na području Brčko distrikta pronađeno je beživotno telo muškarca, a sumnja se da je reč o Edinu Zejćiroviću iz Čelića koji je brutalno prtučen pre nekoliko dana.

Beživotno telo muškarca čiji se identitet još utvrđuje pronađeno je danas u poslepodnevnim satima u mestu Vučilovac koje se nalazi na području Brčko distrikta.

Tri osobe osumnjičene za kidnapovanje, a zatim i svirepo ubistvo Zejćirovića već su uhapšene, a reč je o 40-godišnjem S. H., 22-godišnjem S. D. i 26-godišnjem N. H. koji su nastanjeni u Brčkom.

Njima je već određen jednomesečni pritvor, a prema zvaničnoj informaciji iz brčanskog tužilaštva, oni su osumnjičeni da su 17. novembra u Brčkom oteli, a potom na svirep način i ubili Edina Zejćirovića iz Čelića.

VIDEO: Snimak ruskog profesora u trenutku dok baca delove tela ubijene studentkinje

(Telegraf.rs/Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drasko

    6. decembar 2019 | 18:36

    Nikakvo cudo ovo je Srbija jedina zemlja gde se svakodnevno na ulicama gradova Srbije vrse vatreni obracuni, ispred skola, obdanista , kafica , sportskih objekata gde su mnogobrojni zivoti nasih sugradjana i dece ugrozeni a od tih koji ubijaju preko 95% ostalo je neotkriveno, za izgovor se nalaze razni detalji tipa " ubijeni bio poznat policiji i sl " a ubice i dalje rade svoj posao. Sve dok prvi ne zavrsi na dozivotnoj robiji broj ovakvih slucajeva ce biti sve veci i veci. Kad je vec tako zasto ne ukinemo sudove i policiju pa da svi resavamo medjusobno svoje probleme? , kako je pocelo tako ce i biti, to je lepa skola za mlade generacije da vide da ubice se ne mogu pronaci ili neko to ne zeli.

  • bosanac

    6. decembar 2019 | 19:17

    Ovaj momak je ubijen zbog dugovanja novca.Kako cujem sve se vrti oko droge.Samo uvesti kod nas u BiH smrtnu kaznu za ubojstva s namjerom.

  • Aleksandar

    6. decembar 2019 | 19:43

    Dozivotna za namerno ubistvo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA