Svađao se sa zetom, izbo ga njegov prijatelj, maloletni sin ga branio nožem: Haos u Prijedoru

Osmana Š. ubo je u stomak drug njegovog zeta Amira. Na zetovog prijatelja nasrnuo je nožem Osmanov maloletni sin

  • 0
Nož, napad nože, ubistvo, pokušaj ubistva, mesto zločina

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Osman Š. i Amer H. iz Prijedora izbodeni su noževima u krvavom porodičnom obračunu koji se preksinoć odigrao u prijedorskom naselju Ljubija.

Do obračuna je došlo u kući Osmana Š. koji se prethodno žestoko posvađao sa suprugom svoje ćerke, Amirom F. Sve je preraslo u tuču u kojoj su sevnuli noževi. Prvi rezultati istrage ukazuju da je Osmana Š. u stomak ubo prijatelj njegovog zeta Amira, Amer H. koji je s njim bio u društvu.

Videvši da mu je otac napadnut i uboden, reagovao je Osmanov maloletni sin koji je, takođe, zgrabio nož i izbo Amera H.

Obojica su sa teškim povredama prevezena u Opštu bolnicu u Prijedoru, gde su zadržani na lečenju i prema poslednjim informacijama nalaze se van životne opasnosti.

Vesna Pačariz, portparol PU Prijedor, kaže da je policiji u 22.05 prijavljeno da je u porodičnoj kući u Ljubiji došlo do fizičkog sukoba između više osoba, i da su dve osobe zadobile teške povrede.

- Uviđaj su izvršili dežurni tužilac i policijski službenici koji su konstatovali da je A. H. iz Prijedora, nakon verbalnog sukoba, nožem naneo ubodne rane sugrađaninu O. Š. Nakon toga je maloletno lice, koje je prisustvovalo sukobu, nožem nanelo povredu A. H. - rekla je Pačarizova.

Pojašnjava da je maloletnik priveden i prema njemu se postupa u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa decom i maloletnicima u krivičnom postupku. Pod nadzorom policije je i osumnjičeni Amer H., dok su tast Osman Š. i zet Amir F. ispitani na sve okolnosti slučaja.

- Pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Prijedoru preduzimaju se sve potrebne radnje na dokumentovanju krivičnog dela pokušaja ubistva - rekla je Pačarizova.

Motiv svađe, koja je dovela do krvavog obračuna, zasada nije poznat.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA