Ustaški pozdav u Dubrovniku: Tompson na Stradunu urlao "Za dom spremni"

Koncert je organizovao grad Dubrovnik, a među publikom bilo je i puno dece

  • 26

Na dubrovačkom Stradunu u petak uveče, povodom "Dana dubrovačkih branitelja", održao je koncert kontroverzni pevač Marko Perković Tompson, a kako je to i inače uobičajeno na njegovim koncertima na početku pesme "Čavoglave" pevač je zaurlao ustaški pozdrav "Za dom spremni".

Svetski poznatom ulicom tako je odjekivao ustaški pozdrav i oduševio hiljade okupljenih Tompsonovih fanova, među kojima je bio popriličan broj dece, prenosi Index.hr.

Osim urlikanja ustaškog pozdrava, na Stradunu je tokom Tompsonovog koncerta razvijena ogromna zastava HOS-a na kojoj takođe stoji ustaški pozdrav.

Inače, Tompson za predsedničke izbore nije podržao svog kuma Miroslava Škoru pa je bilo govora o tome da je time prećutno podržao aktuelnu predsednicu i kandidatkinju za novi mandat Kolindu Grabar Kitarović. Inače, na vlasti u Dubrovniku je HDZ. Grad je i organizovao Tompsonov koncert.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joja sa Kozare

    7. decembar 2019 | 10:11

    25 godina oni zovu tomsona na svakom velikom skupu i uvek prezentiraju ustastvo i ponose se svojoj sramoti.Poznati koljaci dece na sceni, a mi se i dalje izcuđavamo i to je to. Fuuuuuuj.Prestanite pisati o njima.

  • Мома

    7. decembar 2019 | 07:29

    21.век, а они још увек славе и призивају зло.Када га дозову, биће им касно за покајање.

  • &

    7. decembar 2019 | 08:07

    Oni se diče sa tim.🤮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA