Kolinda pobrkala godine, pa uhvaćena u laži: Tvrdi da je u Vukovar vodila decu, a tad se nisu rodila

Mirna reintegracija Podunavlja završila je 1998. godine, a Kolinda ima dvoje dece koja tada nisu bila ni rođena

  • 11

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović je u sklopu predizborne kampanje u trci za novi mandat boravila u Sinju. Tamo je odgovorila Milanoviću, koji ju je prozvao rekavši da kao ministarka u Sanaderovoj vladi nije bila u Vukovaru.

- Kao građanka bila sam u Kninu i u Vukovaru. Nakon oslobođenja Knina, mislim da je to bilo dva dana nakon oslobođenja Knina, i u Vukovaru nakon završetka mirne reintegracije, odvela sam svoju decu da vide to stratište u Vukovaru, da se to nikada ne ponovi i ja ću i kao građanka uvek odlaziti i u Knin i u Vukovar - poručila je Kolinda.

Isto je poručila i nekoliko sati kasnije na velikom skupu u Splitu.

- Prvim autobusom sam otišla s Jakovom u Knin. Poveli smo decu u Vukovar nakon reintegracije da im usadimo ljubav, veru i domoljublje. Ako vam neko očupa korenje, onda pusto plutate po okeanima gde vas niko ne doživljava dovoljno - rekla je Kolinda.

Mirna reintegracija Podunavlja završila je 1998. godine, a Kolinda ima dvoje dece koja tada nisu bila ni rođena. Njena ćerka Katarina rođena je 23. aprila 2001. godine, dok je sin Luka rođen 2003. godine.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA