Skandal u zagrebačkom zatvoru: Mobilnim snimao ćelije, pa snimke objavio na društvenim mrežama

Policija je u jednoj od ćelija pronašla čak tri mobilna telefona

  • 1

Policija u Remetincu pronašla je u jednoj ćeliji tri mobilna telefona nakon što su se, navodno, na društvenim mrežama pojavili snimci ćelija i dvorišta zagrebačkog zatvora koje je načinio jedan od pritvorenika.

Na snimcima se, kako prenose lokalni mediji, vide pritvorenici koji šetaju zatvorskim dvorištem, ali i kako izgledaju hodnici i sobe u zatvoru, kao i šta pritvorenici imaju za ručak. Policija je zaplenila dva mobilna normalne veličine i jedan mikro-mobilni, a istragom bi trebalo da bude utvrđeno da li su telefoni korišćeni i za razgovore.

Ovo nije prvi put da u Remetincu pronalaze mobilne telefone kod zatvorenika. Prošlog meseca kod dilera Tomislava Sablje pronađena su dva mobilna telefona, koji su bili skriveni u kutiji keksa.

Prošle godine je otac jednog pritvorenika pokušao sinu da doturi mikro-mobilni tokom posete, ali je obezbeđenje odmah reagovalo i oduzelo aparat.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOSNA

    9. decembar 2019 | 22:05

    Unose droge i sve zivo a da mobitel neunesu i snimaju, na Balkanu sve za pare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA