≫ 

Bojan (24) pucao sebi u glavu u dvorištu trudne devojke: Ljubavna drama kod Laktaša

Lekari se bore za njegov život

  • 5

Prava ljubavna drama odigrala se u nedelju uveče u selu Bakinci kod Laktaša kada je Bojan S. (24) zbog neuzvraćene ljubavi pucao sebi u glavu u dvorištu porodične kuće njegove trudne devojke Dragane M.

Posle ranjavanja, Suručić je sa teškim povredama prevezen na Univerzitetski klinički centar RS, gde se lekari bore za njegov život.

Sve se odigralo u nedelju oko 15.50 u dvorištu Draganine kuće, kada je Bojan došao da priča s njom.

- Posle kraće rasprave, Suručić je izvadio pištolj i pucao sebi u glavu, te je odmah prevezen u UKC Republike Srpske - rekao je izvor Srpskainfo.

Meštani Bakinaca su ispričali da godinama poznaju Bojana i Draganu i da se doslovno nikada nisu razdvajali, pa nikome nije jasno zbog čega je Suručić digao ruku na sebe.

U policiji su rekli da im je u nedelju oko 15.50 D. M. iz Bakinca prijavio da je u dvorištu njegove porodične kuće B. S. iz pištolja ispalio hitac sebi u glavu.

Video: Krvavi okršaj na Novom Beogradu: Upucao devojku, pa pokušao da se ubije

(Telegraf.rs/Srpskainfo.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brko

    9. decembar 2019 | 20:39

    Jos jedna u nizu svakodnevnih gluposti Djevojaka i momaka pun svijet a zivot je samo jedan Zasto ga uništavati zbog bezvezne stvari koju zovemo ljubav

  • DARKO 100%

    9. decembar 2019 | 20:46

    Ljubav hmm,kad se istinski voli celim bicem covek kad raskine i ode neki deo te ljubavi ume da zaboli i da to traje i traje ,primeri su razliciti bilo sa gledista zenskog principa ili muskog principa gde sve zavisi od zdravog razuma

  • Vaki

    9. decembar 2019 | 21:00

    Cudo da je prvo pucao u sebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA