Gotovi svi obdukcioni nalazi Lane Bijedić: Konačno otkriveni detalji o tome kako je ubijena

Među istražiteljima postoji nada da se u tom moru materijala krije trag koji će odvesti do ubice

  • 0
Lana Bijedić Foto: Facebook

Dva meseca od brutalnog ubistva 19-godišnje Lane Bijedić iz Mostara čije je telo pronađeno 6. oktobra u 19 sati u reci Studenčici u mestu Studenci kod Ljubškog stigli su rezultati brojnih obdukcionih veštačenja koja su rađena u Federalnoj upravi policije u Sarajevu.

Radi se, kako je nezvanično potvrđeno Dnevnom Avazu, o rezultatima analize bioloških tragova nađenih na njenom telu, kao i onih izuzetih s lica mesta, te veštačenja njenog mobilnog telefona, koji je otključan u jednoj agenciji u Nemačkoj. Takođe, pristigli su rezultati toksikoloških analiza tkiva.

Među istražiteljima postoji nada da se u tom moru materijala krije trag koji će odvesti do ubice.

Dva meseca nakon ubistva, Avazov izvor, koji je uključen u istragu, otkrio je da je nesrećna devojka ubijena šakama i nogama, što je potvrdio i nalaz obdukcije.

Iz MUP-a i Tužilaštva ZHK još nema informacija o tome da li je kompletirana rekonstrukcija njenog kretanja. Nesrećna devojka se, da podsetimo, iz Mostara, na dan ubistva, u prepodnevnim satima autobusom zaputila u Čapljinu.

S autobuske stanice u Čapljini pešačila je do naselja Trebižat, oko šest kilometara, i tu joj se gubi svaki trag. Kasnije je otkriveno da je viđena na nadvožnjaku Studenci, što se pokazalo pregledom snimaka sa nadzornih kamera s brojnih objekata, a navodno su to potvrdila i dva vozača, koja su se kretala autoputem prema Bijači.

Desetine informativnih razgovora i saslušanja, veštačenja dva autmobila Čapljinca koji je na dan pronalaska tela imao saobraćajnu nesreću, pretresi objekata poput nenaseljene kuće ribara koji je i pronašao telo u večernjim satima i kupalište Božjak koje je Lana s majkom i prijateljicama često posećivala, zasad nisu doneli nikakve rezultate.

(Telegraf.rs/Abaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA