Mladića mučili i bacili u Savu: "Tog nije bilo ni u ratu, šta je uradio da mu kidaju prste i nokte?"

Prijatelji ubijenog Edina Zejćirovića se nadaju da će ubice dobiti zasluženu kaznu

  • 9

Edin Zejćirović (30) iz BiH brutalno je ubijen i bačen u Savu. Policija je uhapsila četiri osobe zbog sumnje da su ga oteli, mučili i bacili u reku kod Brčkog.

Iživljavanje nad nesrećnim mladićem ubice su snimale i snimak postavili na društvene mreže. Zbog surovih scena, snimak je ubrzo uklonjen sa svih platformi.

Edin je nestao 17. novembra i za njim se tragalo više sedmica. Policija je 5. decembra uhapsila trojicu muškaraca koje sumnjiče da su ga oteli, mučili i bacili u Savu, a dva dana kasnije uhapšen je još jedan muškarac.

Policija, zatvor, uhapšeni osumljičeni za ubistvo Boris Nemcov Policija 5. decembra uhapsila trojicu osumnjičenih Foto-ilustracija: AP/Tanjug

Oni koji su videli snimke brutalnog mučenja, kažu da takvo nešto nije viđeno ni u ratu.

- Ono što se moglo videti na snimku nije zabeleženo u ratu. Pa šta im je taj momak uradio da mu čupaju prste, nokte... Ma ne mogu da govorim. Ne mogu da spavam nakon svega što sam video – rekao je N. M. iz Brčkog za "Avaz" i dodao da očekuje konkretnu reakciju pravosuđa.

Pretpostavlja se da je motiv ovog svirepog zločina ljubomora, pošto se na snimku čuje i kako jedan od ubica govori Edinu: "Hoćeš kod žene moje, ha? Hoćeš kod moje žene? Javio se ti njoj da vidiš treba li joj što".

Zbog sumnje da su ubili Edina, policija je privela S. H. (40), S. D. (22), N. H. (26) i S. Š. (20).

Edin je iza sebe ostavio maloletnu ćerkicu.

(Telegraf.rs/Avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sova

    11. decembar 2019 | 16:23

    A niste verovali šta su muslimani radili tek za vreme rata.

  • brko

    11. decembar 2019 | 16:24

    Eto kakvi su a sta su tek njihovi u ratu radili braneći se od izmišljenog agresoraSad kad agresora nema udaraju po svojimaGenetika je u pitanju

  • goran...

    11. decembar 2019 | 16:53

    poslati ih u focu ili banja luku na izdrzavanje kazne...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA