Potvrđeno iz policije: Kolindin vozač kriv za nesreću, udario u auto u kom je bilo i dete

Autobus hrvatske predsednice i kandidatkinje za novi mandat, Kolinde Grabar-Kitarović, učestvovao je u manjoj saobraćajnoj nesreći u Malom Bukovcu u Krapinsko-zagorskoj županiji

  • 1

Vozač autobusa hrvatske predsednice i kandidatkinje za novi mandat, Kolinde Grabar-Kitarović, odgovoran je za saobraćajnu nezgodu koja se u utorak dogodila u Malom Bukovcu.

Do nesreće je došlo kada je autobus zakačio putnički automobil u kom je bilo i dete, a potom produžio dalje kao da se ništa nije dogodilo. Srećom, povređenih nije bilo.

Kako su iz policije rekli, vozač autobusa je odgovoran za nesreću.

"Nesreća se dogodila u utorak oko 18:45 sati u mestu Mali Bukovec, a da nesreće je došlo jer se vozač Kolindinog autobusa nije kretao uz desni rub kolovoza", rekli su iz Policijske uprave krapinsko-zagorske za "Index.hr".

Kako je navedeno, policajci koji su bili u pratnji autobusa su odmah stali i obavljen je uviđaj na automobilu u koji je udaren, dok je autobus nastavio put dalje do Lobora.

Podsetimo, u autobusu se nalazila i Kolinda Grabar-Kitarović koja je u Loboru imala predizborni skup.

Vlasnica vozila u koje je udario Kolindin autobus rekla je da je put bio veoma uzak i da ona nije imala gde da se pomeri.

- Na putu nije bilo prostora da bih mogla malo više desno da stanem. Sin i ja smo bili u autu i primetili smo da povorka ide prema nama - ispričala je ona, dodajući da je auto ispred nje imao sreće i stao je ispred jedne porodične kuće.

- Stala sam iza tog automobila, pomerila sam se najviše udesno koliko sam mogla da ne sletim u jarak. Povorka je prolazila mimo nas, čini mi se da su bila dva automobila ispred autobusa. Oni su prošli, a autobus nas je okrznuo. Slupan mi je celi levi deo automobila, retrovizor je otkinut, a najviše su stradala zadnja vrata gde mi je dete sedelo. On je malo udario kolenom, boli ga pa mora na pregled kod hirurga - kazala je Soldo.

(Telegraf.rs/Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA