≫ 

Zeničanin ima samo 20 godina i već je rekorder po saobraćajnim prekršajima: Dužan za kazne 5.500€

Policija mu je privremeno oduzela automobil

  • 2
voznja, vozac, u automobilu, smorio se, kisa, Foto: Shutterstock

S. R. (20) iz Zenice ostao je prethodnog vikenda bez svog automobila, nakon što se ispostavilo da je jedan od vozača sa rekordnim brojem izrečenih kazni zbog prekršaja u saobraćaju.

Policija je zaustavila "golf" kojim je upravljao, a tokom kontrole ustanovljeno je da S. R. ima izrečene prekršanje kazne u vrednosi od oko 11.000 konvertibilnih maraka (oko 5.500 evra), prenosi "Avaz".

Kako su saopštili iz MUP-a, nakon što je ustanovljeno da mu je izdat veliki broj prekršajnih naloga, vozaču je privremeno oduzet automobil.

- Vozač je višestruki povratnik u činjenju saobraćajnih prekršaja. Budući da na taj način predstavlja opasnost za sigurnost građana i drugih učesnika u saobraćaju, sporno vozilo je oduzeto - saopštili su iz MUP-a.

Ističe da će nakon kompletiranja predmeta i pokretanja prekršajnog postupka dostaviti zahtev Opštinskom sudu u Zenici.

- Vozilo je privremeno oduzeto. Nadležnom sudu dostavićemo zahtev i za trajno oduzimanje vozila zbog ugrožavanja javnog saobraćaja – navode u MUP.

Video: Zbog čega sve mogu da vas kazne

(Telegraf.rs/Avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KRUSEVAC

    13. decembar 2019 | 13:11

    Ne poznajte vi ZVEZDANA

  • Pravno

    13. decembar 2019 | 18:18

    Oduzeti Automobil može Policija samo ako se to vozilo vodi na dotičnom u Saobraćajnoj dozvoli ili vlasničkoj ! U suprotnom nemoguće je oduzeti Vozilo ako se vodi na drugom licu . Može se izreći kaznena prijava Vlasniku vozila ,ako je to vozilo dao na korišćenje licu bez Vozačke dozvole ili maloljetnom licu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA