Kolinda ponovo predmet ismevanja na društvenim mrežama: Obećala plate od 8.000 evra

Ocenila je kako je Hrvatska zemlja talentovanih ljudi, te da "moramo zajedno da pomognemo našim talentima da povuku Hrvatsku tamo gde joj je mesto, među najprosperitetnijim i najboljim mestom za život u svetu"

  • 11

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, koja je ponovo kandidatkinja za predsednički mandat, izjavila je juče u Osijeku da će, ako ponovo postane predsednica u Hrvatskoj, plate da budu i do 8.000 evra.

- Otvoriću nova radna mesta. Tvrde neki da to ne može, a ja tvrdim da se to može. Jer već imam dogovore s nekim državama, da nam Hrvati odu na obuku negde drugde i da se vrate u Hrvatsku, da rade preko interneta u nekoj drugoj državi, a u Hrvatskoj zarađuju 8.000 evra. Zamislite šta znači to za naše mlade - istakla je ona, a snimak koji prikazuje njeno predizborno obećanje je postao viralan.

 

Ona je poručila da su predsednički izbori 22. decembra posebno važni naglasivši "jer ćemo birati politiku koja će idućih pet godina promicati hrvatske nacionalne i državne interese i osobu koja će učestvovari u rešavanju ključnih društvenih problema, a ne biti fikus na Pantovčaku".

Ocenila je kako je Hrvatska zemlja talentovanih ljudi, te da "moramo zajedno da pomognemo našim talentima da povuku Hrvatsku tamo gde joj je mesto, među najprosperitetnijim i najboljim mestom za život u svetu".

(Telegraf.rs/Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    16. decembar 2019 | 11:44

    Ja godinama živim i radim u inostranstvu Svakog dana srecem ljude iz Hrvatske koi su otišli u druge zemlje u potrazi posla jer u Hrvatskoj nema ništa samo prazna obecanja od nekih BISERA I BISERKI

  • Дража

    16. decembar 2019 | 11:12

    Ретко иритантна жена...

  • Auuuu

    16. decembar 2019 | 11:05

    Kod nas nema toliko laganja,nama je plata obecana 500 € 😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA