≫ 

"Nudim osmi padež: kome, koliko": Predsednički kandidat Kolindi ukrao šou

Predsednički kandidat Dario Juričan, koji se ističe anti-kampanjom, imao je spreman odgovor na svako pitanje i otkrio je da nudi uvođenje padeža "koruptiv"

  • 6
Dario Juričan Printscreen Youtube

U Hrvatskoj se još uvek sumiraju utisci nakon debate predsedničkih kandidata koja je održana u utorak uveče. Na početku debate kandidati su se predstavili, a osim Kolinde koja je pokušala da iskopira Melaniju Tramp, možda najveću pažnju privukao je uvod kandidata Daria Juričana.

Juričan je iskoristio priliku i na ironičan način objasnio šta je suština njegovog programa.

- Ja sam tu za malog korumpiranog čoveka, želim da korupcija bude dostupna svima. Želim da vratim najbolje hrvatske preduzetnike koji su otišli na službeni put u BiH, prijatelji od gospođe Kitarović, to su Zdravko Mamić, osnivač HDZ-a Miroslav Kutle... To su svi ljudi koje bih ja pomilovao kada se vrate - rekao je Juričan na početku predstavljanja.

Dodao je kako je on glas naroda "kojem je dosta toga da ljude bude sram korupcije".

- Ja želim da budem kriminalac, želim da kriminal napokon dođe na Pantovčak, ja ću tamo primati i druge kriminalce - rekao je on.

Kolinda Grabar Kitarović i Dario Juričan Stajali jedno kraj drugog: Kolinda Grabar Kitarović i Dario Juričan, Printscreen Youtube

Kada su kanditati upitani da odgovore kako bi se izborili sa korupcijom, on je rekao kako "tu ima problem".

- Ja ne vidim zašto se treba boriti protiv korupcije, korupcija je prirodno stanje ove države. Nju je u Hrvatsku uvek otac domovine Franjo Tuđman, ja sam nastavljač njegovog lika i dela. Korupcija treba da bude svima dostupna, ja sam za to da korupcija uđe u ustav, da cela Hrvatska bude jedna korupto zona - dodao je Juričan.

U završnoj reči Juričan je rekao kako "Hrvatskoj nudi korupciju i koruptivni, red, rad i rast".

- Sve što vam ovi majstori ponude, ja vam nudim duplo. Isto tako, ja jedini nudim osmi padež, a to je kome, koliko. I još bi samo pozvao sve mrtve da glasaju za mene - zaključio je Juričan.

Video: Da li bi Beograđani radili za 1.000 evra u Hrvatskoj? Evo kako je odgovorila žena rodom iz Vukovara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA