≫ 

Misterija za tuzlansku policiju: Ko je bio za volanom golfa smrti, pod kojim je stradao mladić?

Nakon silovitog udara u pešaka osobe iz Golfa 5 su se zaputili u nepoznatom pravcu

  • 5
Ismar Subašić

Foto: Facebook

Službenici Uprave policije Tuzlanskog kantona otkrile su osobe koje su bile u automobilu Golf 5 kojim su u blizini Tržnog centra "Merkator" nanele smrtonosne povrede 22-godišnjem mladiću Ismaru Subašiću iz naselja Mosnik u Tuzli.

Nesreća se dogodila u subotu dva sata iza ponoći, a nakon silovitog udara u pešaka osobe iz Golfa 5 su se zaputili u nepoznatom pravcu.

- Reč je o automobilu koji je austrijskih registarskih oznaka. Službenici policije su na kriminalističku obradu privele tri osobe i još sa sigurnošću ne možemo reći koje od njih bio za volanom - rečeno je u Kantonalnom tuilaštvu.

Osoba na koju je registrovano vozilo tvrdi da nije bila za volanom, a kako se nezvanično saznaje, krivica se prebacuje s jedne na drugu osobu koje su bile u Golfu 5.

Posle silovitog udara Ismar Subašić je davao znake života. Veoma brzo je stigao tim Službe hitne medicinske pomoći, a lekari su pokušali na mestu nesreće njegovu reanimaciju. Prevezen je potom na Univerzitetsko-klinički centar Tuzla gde je desetak minuta nakon prijema i preminuo.

- Prema urađenom alkotestiranju nije konstatovano prisustvo alkohola u krvi kod osoba koje su privedene u Policijsku upravu. Ali uzeti su uzorci krvi i urina kako bi uradili dodatna veštačenja – navode u Kantonalnom tužilaštvu.

Tuzlansko naselje Mosnik je obavila tuga. Još jedan mladi život je ugašen u saobraćajnoj nesreći, a, kako kažu komšije, Ismar Subašić je tugovao za drugom Selmirom Kovačevićem koji je takođe poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Vreme i mesto poslednjeg ispraćaja Ismara Subašića biće naknadno određeno.

- Danas ti se navršava godina dana od kada si nas napustio. Kažu da vreme leči sve, no ti se ne zaboravljaš, ne lečiš, ti si još tu. Uvek ću te voleti brate moj... - posvetio je ove reči Ismar svom drugu Selmiru.

Video: Jedan sam od milion koji ovo preživi. Nikada nemoj da voziš kada piješ!

(Telegraf.rs/Avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • toyo

    22. decembar 2019 | 09:35

    Neka ti dragi Bog padari naljepsi Dzenet!Roditeljima podari sabur da prebrode najtezi period mada je zivot ovih roditelja zavrsen onog momenta kada je sin preminuo!

  • Miša

    22. decembar 2019 | 11:30

    Ako se nemogu dogovoriti koje vozijo svih ih u zatvor 40 godina ito svi u jednu prostoriju zajendno pa neka se tamo dogovaraju

  • Cika Velja

    22. decembar 2019 | 10:43

    Ubiti,pobeci,pa kad su uhapseni prebacuju volan jedan drugom u ruke,kao ono:"Nisam ja"??? Ovo je samo odraz slike drustva u kome ovi zive...da ubice mogu da se izvuku???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA